pondělí 22. června 2015

Svída červená

Svída červená

Svída bílá je pro svou červenou kůru větví nejkrásnější v zimě, kdy zářivě svítí. Během vegetace plní spíše funkci výplně, i když na jaře pěkně kvete bílými květy. Svída krvavá (Cornus sanguinea) je opadavý keř s jednoduchými vstřícnými listy. Plody jsou modročerné až černé peckovice na fialově červených stopkách. Bydlení › Zahrada Bufret Oversett denne siden 10.


Svída červená

Svída sporná (Cornus controversa) Variegata. Svída prozáří zimní zahradu červenými pruty. Je vám líto, že je v zimě zahrada málo barevná?


Využijte zimní období k hledání . Dobrým příkladem je například svída krvavá (Cornus sanguinea), kterou. Svída je vhodná pro kuřáky na detoxikaci od jedovatých zplodin. Svídě se říká „ Krvavá“, protože má krvavě červenou kůru a listy, které se od . Svídy jsou odolné, nenáročné a netrpí žádnými nemocemi ani nejsou.


Také mezi již několikrát zmíněnými svídami najdeme krásné červené druhy: korálově červenou kůru má svída bílá (Cornus alba ´Sibirica´), . V zimě na sněhu vypadají její zářivě červené větvičky jako ohnivé plaménky. Odspodu jsou ohnivě oranžové, . Vhodná na živý plot a nebo, jako soliteru. Dorůstá výšky cca - 2m.


Svída bílá má červenou barvu kmínku i prutů s jednoduchými listy, bělavými květy a bílými až namodralými plody. Keř dorůstá výšky 2–metrů . SVÍDA KRVAVÁ Cornus sanguinea Dřevina Prostokořenné sazenice Popis: Opadavý keř nebo menší strom s červeně zbarvenými větvemi - mladé větvičky jsou . Nenáročný svída Zimní oheň s výraznými oranžovo červenými výhony. Název tohoto středně velkého prutnatého keře vychází z temně červeného zbarvení větviček. Svídy bílé jsou nepostradatelnými keři v hromadných výsadbách parků,.


Stáhněte si tento bezplatný obrázek o Červený Svída Květ Bílá z rozsáhlé knihovny společností Pixabay, která obsahuje obrázky a videa z veřejných domén. Javor dlanitolistý (Acerpalmatum) – červená Javor. Svída bílá Aurea je krásná díky svým svěže zeleným listům, oranžovo červeným větvím, ale i na podzim, kdy se nádherně barví do oranžovo červených a žlutých. Red Barked Dogwoo Red . Swida alba (Cornus alba). Dům a zahrada - Svida cervena bazar.


Vyštěkl Svída , Červená Větvička Dřín, Svída Tatarian klikněte na obrázek pro zvětšení. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Asi mezi nejčastěji pěstované druhy patří svída bílá a svída krvavá, jejichž listy se na podzim typicky zbarví do červena , takže vaše zahrada . License to use Creative . Cornel, Cornus, Svída , červená , ovoce Public Domain. Dobře vypadá skupinka bříz nebo výsadba červenokoré svídy.


Dříny či svídy patří k okrasným zahradním keřům, které jsme si zamilovali. Listy jsou zelené, na podzim se zbarvují do červena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky