pondělí 29. června 2015

Rajče stupické

Jak pěstovat rajče Stupické ? STUPICKÉ POLNÍ RANÉ je velmi raná odrůda s plody vynikající chuti. Poloindeterminantní odrůda vhodná především do okrajových oblastí. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Latah, Siberian a Stupické polní rané, které je z nich chuťově nejlepší).


Známá je díky své výborné chuti.

Tvar rajčete stupického je . Odrůda především pro rychlení a polní pěstování. Plody jsou kulovité a velmi chutné, jejich velikost je od menších až po. Rajče keříčkové - Stupické polní rané. Zaléváme větší dávkou vody v dlouhých intervalech. V průběhu vegetace postupně vylamujeme zálistky.


Vegetační vrchol zaštipujeme za 5-7. Byla vyšlechtěna v době, kdy ještě nebyly v módě hybridní odrůdy, a má proto jednu.

Je populární především pro svou . Jedná se o velmi ranou tyčkovou odrůdu rajčete. Tato odrůda patří mezi tradiční české druhy rajčat. Lze ji pěstovat ve venkovních záhonech či ve skleníku, a je . Kvalitní poloraná odrůda, pro rychlení ve sklenících a fóliových krytech i polní pěstování. Velmi raná odrůda, pro polní pěstování i rychlení. Plod kulovitý, sice drobnější až středně . Lze jej pěstovat jako keříčkové, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Výsledek obrázku pro rajče stupické polní rané. Doporučujeme vést až výhony s ukončením hlavního výhonu nad 4. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Rostliny mají slabší vzrůst. Poloinderteminantní odrůda vhodná především do okrajových oblastí.


Velikost plodů, - g. Doručení v ČR, ve středu, 2. Rajčata jsou náročnou kulturou vyžadující pečlivou agrotechniku.

Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu. Půdu na podzim vyhnojíme chlévskou mrvou. Kliknutím na níže uvedený . Popis Nezávazná poptávka. Odrůda tyčkového rajčete určeného pro polní pěstování. Katalogové číslo: rajče stupické vzorek MKategorie: Rajče, Vzorky semen.


CHERROLA F– rajče třešňové tyčkové, rajčata, která děti milují . Tyčkové rajče Stupické polní ranné. Má vzrůstnou, vysokou rostlinu s dlouhými internodii. Semena rajčat Stupické tyčkové. Přihlásit se k odběru novinek.


Může se vám stát, že rajče spirálu převáží a zlomí se. Pokud se týká pěstování rajčat, už roky dávám přednost odrůdě Stupické polní ranné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky