čtvrtek 18. června 2015

Pripravek proti smutnicim

Funguje jako účinná náhrada za přípravek Nemastar proti krtonožkám. Hlístice Nemaplus - Steinernema feltiae - proti smutnicím a krtonožkám… 12Kčs . Missing: pripravek ‎ ‎Must include: ‎ pripravek Nemaplus hlístice proti smutnicím potapnicek. Kapalné hnojivo pro pokojové rostliny s účinkem proti smutnicím. Obsahuje aromatické látky s účinkem proti muškám smutnicím.


Přípravek Nemaplus je určen právě k likvidaci těchto larev. Působí také proti nevzhledné plísni na povrchu substrátu. Provoní interiér pomerančem. V bytech a uzavřených prostorách tak lze aplikovat v průběhu celého roku, ve venkovním . Biologická ochrana proti smutnicím. V balení Nemaplus je 5. Listová výživa pro zelené rostliny a palmy je pomocný rostlinný přípravek , který podporuje u. Právě nyní si často s novým substrátem na přesazení pokojových květin přineseme smutnice, které rostliny úplně zničí.


AGRO Mech stop je granulovaný velmi účinný přípravek k ničení mechu v travních porostech, s hnojivým účinkem na trávníky. Vhodné užití v časném jaru. TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní . Působí jako desinfekce půdy, zvláště proti houbovým chorobám a tím zabraňuje. Díky vyrovnanému poměru živin přípravek podporuje zdravý růst a bohaté kvetení.


Zelená skalice je prostředek proti mechu, dále hnojivo určené pro přihnojování. Obsahuje: Ortiva-fungicidní přípravek proti houbovým chorobám Účinná látka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky