pátek 26. června 2015

Přísavník trojcípý veitchii

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Kultivar Veitchii je v našich podmínkách pěstovaný nejčastěji a velice se osvědčil. Zvládne slunce i polostín, hlinité i kamenité půdy. Přísavník je rychle rostoucí . Loubinec, nebo také lidově přísavník či psí víno zakryje rychle a bezproblému velké nevzhledné stěny. Přichytává se pomocí úponků i na hladké stěny, šplhá si.


Přísavník trojcípý veitchii

Discover (and save !) your own Pins on Pinterest. Tento kultivar pochází z východní Asie a Japonska a je také samopnoucí pomocí přísavných destiček na koncích úponků. Dokáže se přichitit i na velmi málo . Dobře rostoucí liána s efektními šarlatově zbarvenými podzimními listy. Na zdi se přichytává úponky a rychle zakryje jejich velké plochy. Velmi oblíbená bujně rostoucí popínavá dřevina.


Listy výrazně lesklé s intenzivním červeným vybarvením na podzim. Výborně pokrývá i kolmé stěny a zdi s . Původně byly mečíky planě rostoucí trvalky, jejichž květy nebyly příliš výrazné. Parthenocissus veitchii , Ampelopsis veitchii , Vitis veitchii.


Přísavník trojcípý veitchii

Opadavá popínavá rostlina s úponkami. Dostupnost: dle vhodného termínu výsadby, viz termíny . Obdobně jako přísavník pětilistý, plodí přísavník trojcípý bobule. Pnoucí rostliny, navíc vytrvalé, se těší stále velké oblibě zahrádkářů a pěstitelů. Mezi nejméně náročné patří právě přísavník trojcípý.


Hledáte přísavník trojlaločný? Na dotaz „přísavník trojlaločný“ jsme našli:. Původně jsem chtěla vysadit přísavník pětilistý (psí víno), ale dočetla jsem se, že přísavník trojcípý Veitchii je na fasádu vhodnější.


Samopnoucí přísavník, který výborně a stejnoměrně kryje plochu. Na podklad se velmi pevně. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Ostatní kultivary se pěstují jen . Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz prisavnik od prověřených obchodů a společností. U nás se pěstuje zejména kultivar Veitchii. Ten se rozmnožuje pouze . Alan Tours while on Safari at the Addo Elephant National Park. RK vyvazov, pro zákazníky.


Ale není přísavník jako přísavník – jak vypadá třebas psí víno nebo loubinec? Parthencissus tricuspidata, přísavník trojcípý , až po polovině 19. Nejkrásnější přísavník je kultivar ´ Veitchii ´ právě od onoho . Má velmi dobře vyvinuté úponky s adhezivními terčíky a vytváří výrazně přisedlejší a kompaktní porost.


Rychle rostoucí, opadavá, popínavá dřevina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky