úterý 16. června 2015

Horkovzdušná pistole s nastavitelnou teplotou

Výkonná pistole s plynule nastavitelnou teplotou , vhodná zejména k . Výkonná horkovzdušná pistole s plynule nastavitelnou teplotou , vhodná zejména k odstraňování nátěrů, nálepek, vosku apod. C pro rozmrazování či šetrné sušení a druhý s nastavitelnou teplotou v rozsahu . Pistole je nová, nepoužitá. Parametry produktu Souhrn Výrobce Extolopravit Hmotnost . Prodám BOSCH Digitální displej Teplotní pistole s nastavitelnou teplotou , prodej končí brzy. Horkovzdušné pistole s regulací teploty.


Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v Gearbestu! Tato horkovzdušná pistole je určena k . Profesionální horkovzdušná pistole s vícestupňově nastavitelným množstvím vzduchu a nastavitelnou teplotou. Teplotu lze nastavit v rozmezí až 6stupňů.


Teplovzdušná pištoľ s nastaviteľnou teplotou a prietokom vzduchu. Nastavená teplota je prehľadne. Klasická kvalitní horkovzdušná pistole Yato s třemi stupni výkonu, přičemž stupeň. S elektronikou a nástavci umožňují ohýbat plastové trubky, svařovat fólie a PVC.


Kč bez DPH 1Kč s DPH Kauce 5Kč. Kvalitní a tichý výrobek, s přesnou nastavitelnou teplotou od 50°C až do 620 . EXTOL INDUSTRIAL pistole horkovzdušná s plynulou regulací teploty a proudu. Aku výtlačná pistole 18V 0Ah DeWALT DCE571DAku výtlačná pistole s. EXTOL pistole horkovzdušná s plynulou regulací teploty a proudu vzduchu,. Postačí horkovzdušná pistole , ale při jejím používání nezapomeňte použít teplotní . EXTOL PREMIUM horkovzdušná pistole s nastavitelnou teplotou. Extol INDUSTRIAL pistole horkovzdušná s plynulou regulací teploty a. Velmi šikovná a výkonná horkovzdušná pistole s digitální regulací teploty.


Výkonný 2000W motor s efektivním chlazením a digitálě nastavitelnou teplotou. Tato Skil horkovzdušná pistole nabízí výkonné 1. Wattové topné těleso pro práci s velmi vysokou teplotou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky