pondělí 22. června 2015

Světlice signální

Albatross ruční signální světlice s padákem certifikace SOLAS. Určena pro signalizaci lodí v nouzi, . Hledáte signalni svetlice? Podle našich zkušeností je však toto signální.


Světlice Pyro signální Comox, set ks. Zažehovač 1Bílá světlice Stopina 1Červená světlice Šrapnelová slož Černá dýmová náplň Oranžová dýmová náplň Zelená světlice.

Ruční signální pochodeň červené barvy, tzv. Prodej pouze držiteli příslušné skupiny ZP Střelivo je určeno pouze k osobnímu převzetí po. Czech-English dictionary.


Efekt: Ruční vysokoletná signální světlice červené barvy. Přibližná délka: sekund. Kategorie: KAT T(od 18. let).


Další jednoduché způsoby komunikace používáné během války zahrnovaly světlice , signální tyče nebo vlajky. Za důstojníkem je vidět „hvězdicová“ anténa .

Jestliže šlo o přeryv a hlídka uviděla narušitele v zakázaném pásmu, vystřelila dvě světlice ze signální pistole, čímž upozornila sousední hlídky. Pyro světlice - světelná pyrotechnika má super rachotivý zvuk s přerušovaným. Je vhodná jako signální světlice nebo jako náhrada ohňostroje na Silvestra! DayZcz › posts › animace-. Popis: Prodám nové signální světlice do pistolí a revolverů,.


Dopajdala jsem k vodotěsné krabici, ve které byla uložená signální pistole i světlice , a strhla víko. Popadla jsem nabitou pistoli, namířila do vzduchu a vypálila. Signální střelivo ráže 2mm. Paleta světlic s různými efekty.


Ruční červená signální pochodeň ve žlutém plastovém pouzdru. Před použitím se pohodeň vyšroubuje z pouzdra a opět našroubuje, ale nyní tou spodní . Apr Ti po příjezdu zjistili, že se jedná o šest kusů signálních světlic z Druhé světové války německé výroby, ty pak odvezli k odborné likvidaci, . Zbraň se skládá z těchtoh částí: hlaveň s hladkým chromovaným vývrtem, tělo pistole . Níže uvedené údaje o počtu nehod se týkají pouze zábavní pyrotechniky, a ne ostatních pyrotechnických výrobků, jako jsou jevištní efekty a signální světlice. Dec Detail nalezeného předmětu – Část signální světlice.


Padáková signální raketa stoupá . Výrobek pouze pro venkovní použití.

Dec Existují i signální světlice , které nejsou vybaveny padáčkem, zato ale svítí. Kromě vojenských světlic se také prodávají světlice jako zábavní . U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a . Omlouváme se, ale zboží není momentálně dostupné v našem sortimentu Prosím zvolte jinou alternativu.


Stáhnout příspěvek Předmět: signální světlice 2 Citovat. Dostupnosť: skladom 1-ks. Předměty, obsahující pyrotechnické látky, které jsou určeny k používání na zemi k osvětlovacím, identifikačním, signálním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky