pátek 19. června 2015

Kudzu dávkování

V textu jsme měli dávkování k Detoxase (příbal ke kudzu ) a to mohlo mást. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nevhodné pro osoby alergické na látku . Na začátku procesu odvykání je doporučená denní dávka až kapslí. Dávkování : 2–polévkové lžíce denně rozmíchat ve sklenici vody. Preparát obsahuje práškový kořen rostliny kudzu (Pueraria lobata) obohacený o. Denní dávka (kapsle) obsahuje: 6mg práškového kořene kudzu , 3mg . DÁVKOVÁNÍ KUDZU ROOT : lžička denně, možno přidat do potravy.


Chci pomoci alkoholikovi, alkohol v rodině - Fórum alkoholik. Co se týče dávkování , jedná se o 2–polévkové lžíce denně rozmíchat ve sklenici vody (v případě prášku). Skladujte důkladně uzavřené, při relativní . Doporučená denní dávka obsahuje, kapsle, kapsle.


Druh výrobku: Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Kudzu se však dá použít jako . Bylinný koncentrát Relaxin je unikátní kombinací magnólie a kudzu , která je často také nazývána.


Složení: extrakt z kořene kudzu a kůry magnólie. Obsah balení: kapslí, dávka na dní. Hmotnost obsahu: 2g . Everest Ayurveda KUDZU 1g. Ukládejte mimo dosah dětí. Balení: kapslí - dávka až na měsíce.


Tradiční čínská medicína využívala kudzu k potlačení účinků alkoholu a při bolestech hlavy. Vyvarujte se překročení denního doporučeného dávkování. Rod Pueraria obsahuje asi druhů.


Kudzu dávkování

Z kůry stromu magnólie a kořene kudzu. Oba jsou vyrobeny ojedinělou metodou, která kombinuje klasickou, vodně-lihovou extrakci a následnou vysokou míru . Rostlina kuzu je dřevnatá liána. Má svůj původ v japonských horách.


Dnes roste také v USA, zvláště na jihu, kde je známa jako „ kudzu “. Příprava: Jednu čajovou lžičku bylinné směsi přelijte 2ml vroucí vody a nechte minimálně minut vyluhovat. Uchovávejte na suchém místě do 25°C. Obsahuje kůru stromu magnolie a kořen kudzu.


Kudzu dávkování

Extrakt kořene kudzu obsahuje až z puerarin, který podporuje tvorbu. Užívejte 1-kapsle denně (v závislosti na individuálních potřebách organismu) před nebo během jídla. Kapsle je možné polykat celé nebo jejich . Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Baleníkapslí - dávka na dníUpozorněníDoplněk stravy. Kč pro registrované zákazníky) pomoc při odvykání na alkoholu a nikotinu nervový.


Doručíme:- pracovní dny. Funkce „Oblíbené produtky“ Vám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky