úterý 16. června 2015

Privátní vířivka jeseník

Užíjte si dokonalý relax ve vířivce plné příjemných bublinek a masážních proudů. Kč (nutno rezervovat minimálně hodin předem) . Moderní vířivka pro osoby je skvělý způsob relaxace. Díky oddělení od ostatního vybavení je také ideální pro romantický večer ve dvou s lahví . Nově rozšířený wellness hotel v Jeseníkách s celkovou kapacitou lůžek,.


Nabízíme privátní saunu, vířivku masáže.

K dispozici je sauna, vířivka a bar. V zimním období jsou Jeseníky rájem lyžařů a běžkařů, v létě turistů a cyklistů. Soukromé wellness v Šumperku nabízí vířivku s colorterapií a infrasaunu. Nejnovější typ solária Luxura 7. Jen díky Vám patříme mezi nejlepší hotely v Jeseníkách.


Hezký hotel, hezké místo, výborné jídlo, příjemný wellness, jen počasí zklamalo. No přece hotely nabízející privátní wellness, kde můžete relaxovat v naprostém soukromí. Rádi lenošíte ve vířivce či sauně a zároveň toužíte po klidu a soukromí k řádnému odpočinku?


Hýčkání v srdci Jeseníku s procedurami.

Privátní vířivka a sauny. Neomezený vstup do bazénu. Střední Morava a Jeseníky. Penzion Andělka a relaxační centrum je relaxace a odpočinek pod jednou střechou.


Načerpáte zde energii v sauně nebo vířivce , s celou . Ceník privátního wellness . Ubytování Ramzová Jeseníky. Hotel Andromeda Ramzová Jeseníky. Penzion Pepovka vám poskytne zázemí příjemného Wellness. Bazén se slanou vodou, infrasauna, finská sauna, vířivka , masáže, relaxační lehátka. Skvěle si odpočinete v rámci své aktivní dovolené . Nedílnou součástí wellness centra je privátní zóna s vířivkou , vodní postelí a saunou.


V ceně ubytování je krytý vyhřívaný bazén s venkovní terasou a malá vířivka. Určitě potěšíme klienty, kteří si vybírají ubytování tak, aby bylo se saunou – máme. Výpis objektů kategorie Vířivky na území Jeseníky. Jeseníky na dohle odpočiňte si po horské túře nebo lyžování.


Velký bazén °C, malý bazén °C, privátní vířivka nebo sauna. Tak tohle všechno a nejen to mohou využít naši hosté.

Kombinace pohádkového prostředí Jeseníků a luxusních služeb našeho. WELLNESS Vitální svět Jeseníky. SPA, masážní bazény, vířivky , hydromasážní vany, sauny atd. V nabídce jsou i venkovní zastřešené, vyhřívané.


Od května do listopadu k dispozici vlastní rybník k rybaření bez nutnosti rybářského lístku. Hledáte ubytování v Jeseníku pro dvě osoby? Nejlepší rodinný hotel v České republice.


Prožijte u nás zaslouženou rodinnou dovolenou. Skvělé animační programy, wellness a saunový svět, vynikající .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky