pátek 26. června 2015

Lihové mořidlo druchema vzorník

LIHOVÉ MOŘIDLO Hněď mahagon. Lihové mořidlo k barvení dřeva a porézních materiálů. K moření dřeva a všech porézních materiálů (např. beton, OSB desky, cihly).


Druchema družstvo pro chemickou výrobu a služby. Mořidlo proniká hluboko do podkladu. Lazurol lihové mořidlo je určeno k moření dřeva a všech porézních materiálů, jako jsou beton nebo cihly. Mají fakt perfektně udělanej vzorník i s poměry ředění pro jednotlivé odstíny.


Ty lihová mořidla od Druchemy a Lazurolu používají inkoustová . Napište si o velkoobchodní ceník, obchodní podmínky a vzorníky ! Chevas Praha Zdiby dodává svá mořidla v balení o třech. Mezi barvami od Chevas a Cheds nevidím podstatný rozdíl, obojí je na bázi lihu. Standardní roztok organických barviv v technickém etylalkoholu. Vhodné pro veškerá interiérová použití na dřevo (nábytek, obkla dřevěné doplňky).


Dub Sonoma, Světlý Ořech, Tmavý Ořech - Potahové látky: Vzorník BigBox - Cena rohové . Koncentráty lze ředit vodou, lihem nebo ředidlem. Techncký list Vzorník Luxol originál Stránky výrobce WWW. VLASOVÝ VZORNÍK BARVÍCÍ KRÉM TEOTEMA CREME COLOR Silikátové. Nájdite si svoj odtieň: Ružovej, červenej, fialovej, Béžové VZORNÍK ODSTÍNŮ RTĚNEK Proč si tento produkt zamilujete: Textúra rtěnky Color Sensational .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky