pátek 26. června 2015

Levandulová farma strání

LEVANDULOVÁ FARMA - nabidne čerstvou i sušenou levanduli můžete ochutnat levandulový sirup, džemy, levandulové výrobky pro váš domov a sazenice . Levandulová farma , Strání. Manželé ve slovácké obci Strání založili levandulovou farmu. Fialové kytičky z podhůří Bílých Karpat poslouží jako dekorace, vznikají z nich . Naše levandulová farma se nachází v obci Strání , v CHKO Bílé Karpaty. Jsme malá rodinná firma, zabýváme se pěstováním levandule, která se . Rodinná ekologická farma pěstuje a zpracovává levanduli , ovoce a zeleninu.


Slovácko, to je folklor, historie, kultura, víno, tradiční gastronomie, ale i příroda, sport, adrenalin. Pole se nachází v malé obci Starovičky, nedaleko Hustopečí a . Připravujeme pro vás nový obsah. A právě tady jsme společně vytvořili malý levandulový statek. Na statku v Bezděkově se za podpory celé rodiny úspěšně hospodaří již dlouhou řádku let. Pěstování levandule , prodej levandulových sazenic, čerstvě řezaných levandulí, sušených levandulí, květů a olejů.


Výroba produktů z naší levandule. Je to ideální místo pro rodinnou dovolenou, najdete zde příjemné apartmány provoněné . Chalupa k pronájmu: kapacita až osob - ložnice. Provoz: léto, zima, víkendové pobyty, Vánoce,. List of photos and videos recently. Strání is a village in the Uherské Hradiště District in the Zlín Region in.


IZMEDjU ZIDOVA Strani Film sa Prevodom. Followers of Obec Strání on instagram. Pštrosí farma, Doubravice. Hydrolát destilujeme v měděném kotli z kvítků odrůdy Lavandin Grosso. Bohatě kvetoucí keříky pěstujeme na dlouhé prosluněné stráni , kde se potkávají s . Ubytování a okolí, Přijměte pozvání do klidné atmosféry chalupy v obci Strání , v srdci pohádkové přírody CHKO Bílých Karpat, pro kterou jsou typické husté lesy,.


V podhůří Bílých Karpat v obci Strání se nachází místo jménem Chalupa. Tip na návštěvu levandulové farmy ve Starovičkách je už trochu neaktuální, ale příští. Dnes bylo na Farmě Kožichovice veselo.


V utorok sa vynikajúco darilo aj večerným spravodajským reláciám TV Markíza, reality šou Farma dosiahla v rámci aktuálnej série najvyšší trhový podiel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky