pondělí 22. června 2015

Jádrová omítka weber

Jádrová omítka weber

Weber maltové směsi a jádrové omítky pro každý základ Vaší stavby. RU, JRU – vícevrstvá jádrová omítka. RU – povrch lze zpraco-vat tak, že není nutné provádět následné štukování. Vícevrstvá jádrová omítka pro ruční zpracování.


Jádrová vápenocementová omítka s vyšším podílem vápna, pro vnitřní i vnější . JÁDROVÁ VÁPENOCEMENTOVÁ OMÍTKA S VYŠŠÍM PODÍLEM VÁPNA, . RU jádrová omítka ruční, 4mm, 25kg. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jádrová omítka WEBER CZ 6univerzální kg šedá a další Jádrové omítky výhodně v Eshopu HORNBACH. Klasik JRU balení 25kg.


Při samotné přípravě se hmota se . Suchá omítková směs pro jádrové omítky, pro ruční zpracování. Sanační jádrová omítka weber. Lehčená, suchá omítková směs pro strojní a ruční zpracování na cihly, beton, pórobeton a zejména na cihelné tepelně izolační bloky pro exteriér i interiér. Omítka je určená pro ruční zpracování, do interiéru i exteriéru. Hodí se jako podklad pro jemné a . Popis: Zbylé 4ks omítky a 2ks stěrkového lepidla . Průmyslově vyráběná suchá minerální maltová směs určená pro použití jako sanační.


Charakteristika: Vápenocementová jádrová lehčená omítka. Povrch: Zdrsněný mřížkovou škrabkou. Doporučená skladba: Weber. RU, jádrová omítka mm zrno. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


V letácích a katalozích umíme . Profil: Weber je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a. RU se nanáší ručním náhozem. Při správné realizaci omítka nepraská. Maximální tloušťka vrstvy do mm. WEBER -PANEL: Užitečné infromace pro projektanty, architekty, developery a investory.


Jádrová omítka weber

RU vícevrstvá jádrová omítka. Vyrábí se v přírodní šedé barvě. Vhodná jako podklad pro jemné a minerální omítky.


Pro ještě delší životnost . Dodáváme materiály od (největších) českých i zahraničních výrobců- Knauf, Weber ,Den Braven,Lafarge,KB Blok,CS Beton,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky