pátek 31. července 2015

Jedle španělská

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Koruna pravidelná, kuželovitá, hustá . Velmi atraktivní dřevina nápadná svými kartáčovitými větvemi. Pěstují se zvláště nižší stříbřité . Milovníci jedlí si nyní přijdou na své.


Glauca je další z lahůdek s modrým jehličím.

Jedná se o pomalu až středně rychle . Habitus je zakrslý a hustý, zpočátku ploše keřovitý, později vystoupavě keřovitý. Velmi okrasný druh jedlí, které zaujmou především velmi krátkými tuhými jehlicemi. Roste pravidelně kuželovitě.


Vzhledově atraktivní jedle , tvar stromu je široce kuželovitý a celkový dojem je velmi úhledný a pravidelný. Dorůstá do výšky 3-m, roční přírůstky cca cm . Jedle španělská Kelleris. Sivě zbarvený kultivar jedle snášející nejlépe zásadité pH půdy a sucho v našich klimatických .

U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další. Má i výbornou odolnost vůči mrazu. Barva jehlic je modro-stříbrná, dekorativní. Spíše pomalu rostoucí strom, široce kuželovitého tvaru.


Vyžaduje teplejší, chráněnější polohy a polostín. Abies pinsapo, sazenice vel. Přidej fotografiiSouvisející fotografie. Vyberte si z aktivní turistiky. Cykloturistika Cyklovýlety.


Středně rostoucí jehličnatý strom , výška m. Je náročnější na teplejší a . Zpočátku je koruna poněkud. Jde o zakrslý sloupovitě rostoucí jehličnan, dorůstající výšky 2m. Lahůdka s modrým jehličím. Jehlice sytě zelené barvy. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Méně vzrůstná odrůda jedle španělské. Tento pomalu rostoucí druh má zajímavé žluté a . Tmavozelené jehlice jsou kolem . Kultivar do skalek a vřesovišť.


Nejlépe jí vyhovuje lehký polostín ale pokud bude dobře . Vytváří široce kuželovitý habitus. Kořenový systém je hluboký, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky