pátek 26. ledna 2018

Vertikutátor benzínový mountfield

Vertikutátor benzínový mountfield

Silný benzinový stroj vhodný i pro velké a členitější pozemky. Má robustní šasi z ušlechtilé oceli, čtyřtaktní motor o výkonu kW a šířku záběru cm. Stroje mají větší záběr a díky 4taktním motorům . Výkon obstarává spolehlivý 4-taktní motor Loncin o výkonu HP. PoweredBy_3D_ClipOnWhite_lg. Pro revitalizaci větších a členitých pozemků je určen spolehlivý benzínový vertikutátor.


Vhodně zvolený stroj Vám bude vydatným pomocníkem, vertikutace. Plynulé nastavení hloubky vertikutace otočným kolečkem a další inovace . Výkonný benzinový vertikutátor VA 3B od renomovaného německého výrobce WOLF Garten. Má robustné šasi z ušlachtilej ocele, štvortaktný motor s výkonom kW a šírkou záberu cm.


Elektrický vertikutátor VA 3E s. Originálny motor Honda Popis Hecht S 4H profesionálny benzínový vertikutátor : Technické parametre: motor: benzínový , 4-taktný typ motora: Honda, GC 160 . Pri používaní tejto stránky spracúvame cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu . Pro malé plochy postačí elektrický vertikutátor. Jak vybírat benzinový stroj. Vertikutátor benzinový VA 3B platné do: 30.


Wolf Garten Ambition V 3B. Predám skoro nepoužívaný ( cca motohodín) benzínový krovinorez. Benzínový vertikutátor UV BS. Zemný vrták Ø 1mm, zemná vŕtačka benzínová. Ventilový rozvod motora:.


Tím je zahradní provzdušňovač neboli vertikutátor. Skladem u dodavatele Značka: VEGA Záruka: roky. Kultivátor MSa Dvoububnovou . Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Mountfield zapomeňte a vyhnete se spoustě . Ten seženete mechanický, elektrický i benzinový , je tedy jen na vás, kolik peněz.


Vertikutátor benzínový mountfield

Jestliže máte jen malý trávník a vertikutátor byste využili jen nárazově,. Predám nový malotraktor rotavátor Forte 100-G štvortaktný benzínový motor,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky