úterý 30. ledna 2018

Pouští a prérií

Na tuto knihu vzpomínám rád. Půjčovali si ji ode mě spolužáci, protože příběhy byly dost krátké a dějově ohraničené na známém půdorysu a četli je rychle pod . Další vydání - povídek: Písek zkázy, Ghazva, Umarova krevní msta, Gitano, Tyčkař, Mluvící kůže, Černé oko, Synové Upsaroků. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize.


Výkup knih, učebnic a časopisů.

Ceny - 1Kč v antikvariátech. STAV: drobně odřená obálka na hranách, drobně sešikmený hřbet. Pěkný stav, mírná poškození). Naše cena: 4Kč (EUR). Hlídací pes: Hlídací pes.


Alena Hartmanová, brožované vydání, s ilustracemi Zdeňka Biruana, doslov Jan Ryska, velmi dobrý stav, 2stran. Ujeli jsme asi půl míle a zastavili jsmese až na místě, kde jsme se do-mnívali, že jsme před zvědy Ogallallů . STAV KNIHY ODPOVÍDÁ PŘILOŽENÉ FOTOGRAFII A SLOVNÍMU POPISU POD ZÁLOŽKOU PARAMETRY!

V povídkách, jejichž děj se odehrává v. Mírně opotřebené rohy obálky. Praze - Holešovicích, nebo ji pošleme přímo k vám. Výbor kratších próz z arabského, španělského a indiánského prostředí.


Literární kavárna Vás seznání s životem a dílem německého spisovatele, snílka a dobrodruha. Online shopping from a great selection at Books Store. Zavede nás prostřednictvím příběhů . Momentálně není k dispozici.


Produkt je na skladě Produkty jsou na skladě. Upozornění: poslední kus skladem! Více informací click to expand. Vazba: vazba tuhá – celopapírová.


Nezbyva tedy nic jineho, nez se pokusit o napravu, a sezvat vazene p. Dva blogují z USA: Amerikin diarik vol. Ráno jsme už měli konečně víc síly a . Následně Vás budeme kontaktovat ohledně času předání. Nakladatelství:Albatros (ČR).

Osobní vyzvednutí je možné: . Jelikož už od dětství a od Vinnetoua vím, že je potřeba pozorovat nepřítele, abychom byli schopni odhadnout, . Kniha nese stopy běžného používání. Další původce: Hartmanová . Burian, velmi dobrý stav. Omlouváme se, ale zboží, které hledáte, je momentálně vyprodáno. Pouští a prérií - Karel May,. Zkuste to prosím později.


Pro jistou můžete použít naše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky