čtvrtek 25. ledna 2018

Lichořeřišnice lékárna

Lichořeřišnice lékárna

Doporučené dávkování: x denně – ml (– kapek), nepřekračujte doporučené denní. Tinktura z lichořeřišnice k prodeji, bylinné tinktury. Možné kombinovat s našimi čaji Zlatobýlka (ledviny), Gripka při chřipce, Žena Vženské potíže. Dalších nabídek od 1Kč.


Lichořeřišnice lékárna

Není bylina, aby na něco nebyla,“ říká se už po staletí. Připravili jsme pro vás nový . Jedná se o podpůrný přípravek k posílení správné činnosti močového aparátu. V herbářích se o ní hovoří jako o . Internetová lékárna BENU.


Originální bylinné kapky, doplněk . Má protimikrobiální účinek. Užívá se vnitřně při infekci močového a respiračního traktu, . Složení : lichořeřišnice větší - ( Tropaeolum majus ), alkohol. Balení : ml - Kč, 1ml - Kč. LIFTEA Dýně a lichořeřišnice tob.


Lichořeřišnice lékárna

Kombinace extraktu ze semen štýrské dýně, lichořeřišnice , lecitinu a inulinu, tedy vlákniny z kořene čekanky. Tradiční, původně jihoamerická léčivá rostlina. Antimikrobiální působení. Přípravek se 1 obsahem lichořeřišnice větší, která patří dlouhodobě k nejvíce využívaným a nejúčinnějším rostlinám po celém světě.


Vaše internetová lékárna. Letos jsem měla také velkou úrodu lichořeřišnice , vyrábím z ní tinkturu, část nati jsem nasušila- může se využít na čaj či na oplachy vlasů- viz můj článek zde. Nabízíme volně prodejné léky , potravní doplňky, kosmetiku a. Tymián přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu.


Lékárna , která vás nadchne. Značka, Rabštejnská apatyka. Kategorie, Domácí lékárna. Složení: extrakt z lichořeřišnice , ethanol ( ), voda. Vlasový šampon s výtažkem z řeřichy na suché lupy.


Přehled základních informací o lékárnách zapojených do sdružení Moje lékárna. Pro výrobu bylinných i pupenových tinktur se používají v maximální míře čerstvé suroviny. Lichořeřisnice větší, lihový výtažek z bylin. Bylinné tinktury se mohou. Působí příznivě na vlasovou pokožku.


V Plzni na Borech najdete lékárnu, která jako jedna z mála nepatří žádnému z nadnárodních řetězců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky