středa 24. ledna 2018

Hlava křovinořezu

Strunová hlava PHDO0UNIVERSAL. Univerzální strunová hlava se sadou adaptérů pro montáž na většinu. Originální nylonové strunové hlavy.


Kombinovaná profesionální ochrana obličeje s mřížkou a sluchátky Stihl - optimální vyvážení s možností nastavení, větrací otvory, zvýšená ochrana sluchu. Poloautomatická strunová hlava „Tap and Go“ s dvěmi strunami o průměru 4mm.

Vnitřek hlavy křovinořezu vyplňuje cívka se strunou. Unikátní uchycení cívky v hlavě umožňuje poloautomatické vysunování vyžínací struny, což značně zvyšuje. Podle výkonu křovinořezu lze . Jak může být jednoduché natáhnout strunu do strunové hlavy. Nikdy to nebylo jednodušší.


Struna v křovinořezu většinou dojde v okamžiku, kdy to nečekáte. Znamená to hlavu rozebrat a znovu navinout. A když se nedaří, zabere to i .

V naší nabídce naleznete jak strunové hlavy s pevně nastavenou délkou struny,. Vyžínací hlavy se strunou ve značkové kvalitě STIHL, s různými tloušťkami žací. Universální strunová hlava s jednoduchým navléknutím struny bez nutnosti demontáže. Lehká hliníková hlava pro všestranné použití u křovinořezů. Dostupnost, Ihned k odeslání.


Přidat k porovnání (0). U nás najdete strunové hlavy mnoha typů pro různé značky a modely křovinořezů , vyžínačů a strunových sekaček. Nabízíme strunové hlavy pro křovinořezy. Vyžínací strunová hlava do křovinořezu – Demon Profi 1x mm.


Křovinořez Oleo-Mac Sparta 250. K prodeji nabízím novou strunovou hlavu se strunou do křovinořezu. Náhradní strunová hlava do křovinořezu v poloautomatickém provedení.


Rozebírání žacích hlav a výměny strun. Rychlonavíjecí poloautomatická strunová hlava OREGON max. Na křovinořezy Homelite lze použít pouze originální hlava. Velice jednoduché natahování nové struny,bez potřeby sebemenšího rozebírání této hlavy anebo křovinořezu.


HONDA SSBC E je nástavec vodící tyče se strunovou hlavou pro křovinořez ( pohonnou jednotku) HONDA UMC 435.

Hlava umožňuje nasadit vedení o . Nástavec se k pohonné jednotce HONDA . Hlavy ke křovinořezu na Milcha. Nemá totiž závit a montuje se podobně jako nůž. Gator SpeedLoad do křovinořezu (od 25ccm do ccm). Honda jsou velmi tiché☕, výkonné⚡ a úsporné ⛽. Kovová strunová hlava na křovinořez MAR- POL.


Dále zde najdete šrouby strunových hlav. Předmětem prodeje je: STRUNOVÁ HLAVA POLOAUTOMATICKÁ DO KOS, KŘOVINOŘEZŮ. Vyžínacia strunová hlava krovinorezu s priemerom 1mm a výškou mm.


Mám křovinořez Demon RQ5a jsem s ním spokojený. Husqvarna hlava ke křovinořezu T C. Bohužel strunová hlava která je k němu je velmi mizerná a příliš nevydrží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky