pondělí 29. ledna 2018

Ubytování hamry hojsova stráž

Stylová chata v klidném a romantickém prostředí šumavských lesů, v úhlavském údolí na úpatí hory Špičák. K pronájmu pokoje a apartmány nebo celá chata. Hojsova Stráž - Šumava: chaty a chalupy k pronajmutí, apartmány, penziony a. V docházkové blízkosti se nachází Černé a Čertovo jezero a mnoho dalších . Chata Jezevec poskytuje hostům ubytování na Booking. Pension leží v Hojsově Stráži , v klidné části západočeské části Šumavy ve výšce 8m.


Ubytování hamry hojsova stráž

Internetová prezentace fary na Šumavě, ubytování Hojsova stráž. Vyberte si z více než penzionů. Apartmány a chata Šumava.


Největší nabídka hotelů, penzionů, chat a chalup na jednom místě. Nadstandardní ubytování. Following properties are located nearby Hamry. The following hotels are. Restaurace, bar, skákací hrad.


Ubytování v pokojích a chatkách. Následující penziony jsou poblíž Hamrů. A-Z: smíšené lokalita: špičácko šumavská poloha: mapy. Fotografie, informace o ubytování , pokoje, hodnocení a možnost rezervace. Nabídka ubytování a stravování v penzionu s kapacitou míst.


Zajímavosti v okolí, Pro zimní sporty možnost využití sjezdovek přímo v Hojsově Stráži. Lyžařský areál Špičák je od chaty vzdálen . Nejlepší ubytování Hamry. Nabízíme Vám ubytování pro osob (lůžek dětská postýlka).


Ubytování hamry hojsova stráž

Náš penzion nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, sportovní kluby, školy, pro skupiny. Okamžitě po svém příjezdu vyhledal již zamluvené ubytování v penzionu U . Best Hojsova Straz BBs on TripAdvisor: Find traveler reviews, candid. Hamry , kraj Plzeňský, okres Klatovy. Best Value of Hojsova Straz Bed and Breakfasts. Chata Na Papírně poskytuje ubytování v pokojích s koupelnou, v některých případech s. Penzion - Pension Rychta - ubytování v Železná Ruda (okres Klatovy) s možností.


Moc pekny ubytovani , rekonstruovany hotel (predevsim uvnitr), nova herna pro deti, hezky bazen, vyrivka, . V zimní sezóně jsou pro příjezd autem nutné sněhové řetězy. Budova byla před několika málo lety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky