úterý 23. ledna 2018

Mučenka pletní účinky

Zmírňuje pocity strachu i úzkostí a má mírné sedativní účinky. Nálev z mučenkové nati se používá pro nervové zklidnění, zlepšení spánku a proti . Mnoho dodnes provedených studií potvrdilo účinek čistého extraktu z mučenky pletní jako výborný relaxační efekt a vyvolání pohody při fyzickém nebo . V lidovém léčitelství uklidňuje, tlumí pocity úzkosti a psychická napětí, zlepšuje a prohlubuje. Existuje asi 5známých druhů mučenky.


Botanická charakteristika.

Rostliny mají laločnaté listy a ovíjivé . Má centrálně sedativní účinek. Passifloraceae (mučenko- vité). Dále působí antidepresivně, antikonvulsivně, mírně hypnoticky, anxiolyticky a má mírný účinek analgetický. Pokud Vás trápí nervozita, migréna, . Běžně roste na jihu Spojených států.


Současná věda mučenku podrobila bádání a potvrdila její pozitivní účinky na spánkový cyklus, . Pokožku zjemňuje, zmírňuje podráždění a reguluje tvorbu kožního mazu. Mučenka okouzlí exotickými květy i léčivými účinky.

V kořenech mučenky pletní se vyskytují kumariny, které mohou snižovat srážlivost . Dávkování: x kapek denně mezi jídly či nalačno, nejlépe do sklenky vody. Léčivé účinky hlohu uznávají i lékaři, pokud ale máte srdeční potíže,. Hloh má také uklidňující účinky a doporučuje se při nespavosti. Prospívá srdíčku i cévám,.


Doplněk stravy s obsahem extraktu z listů mučenky pletní. Hlavní použití: Je uváděno, že nať mučenky vykazuje účinky zklidňující, navozující spánek, a protikřečové. Nežádoucí účinky mučenky pletní nejsou uváděny. Dobrý den, prosím Vás dá se kombinovat kozlík lékařský a mučenka pletní ? A má mučenka spíš uklidnující nebo povzbuzující účinky ? Hypericum perforatum), která se již.


Uklidňující účinky , při poruchách spánku a nespavosti, při stresu. Podporuje mentální a kognitivní aktivitu mozku. Má antioxidační účinky a během fyzického stresu působí jako adaptogen. Böhm od Apomedica jen za 3Kč skladem. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.


Hypnox DuoMAX pro snadnější usínání — Vitalita. Působí zklidňujícím účinkem při psychickém napětí, špatném usínání, podrážděnosti a strachu. Přispívá k normální psychické činnosti.

O dalších účincích není možné vzhledem k legislativě EU podat informace. Bylinné kapsle jsou přírodním prostředkem. Obsahují jemně mletou nať.


Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Meduňka lékařská (Melissa officinalis) - má zklidňující účinky , pomáhá při .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky