čtvrtek 25. ledna 2018

Pupkovec kapadocký

Opadavý, hojně větvený ,plně mrazuvzdorný keř. Velké ,čistě bílé květy se rozvíjí během léta i podzimu. Kultivar Snowflake je bílokvětou mochnou vyššího vzrůstu. Dobře snáší řez a kvete bohatě.


Pupkovec kapadocký

Obvykle kvete od začátku léta velkými, bílými květy, . Občas můžeme spatřit na květech náznaky bílé. Rejstřík: DISKUSNÍ FÓRUM bílá , fruticosa, křovitá , mochna , potentilla, FOTOGALERIE DF bílá , fruticosa, křovitá , mochna , potentilla, FOTOGALERIE bílá , . Stanoviště slunce, po- lostín, vyhovuje jaká- koliv půda. Abbotswood výška m, šířka 1m, žlutá Goldtepich v. Na slunci květy přecházejí v bílou barvu. Drobný, opadavý, široce rozložitý keř, výška až m. V létě bohatě kvete, květ čistě bílý.


Květ: pěticípé koruny, výrazné, bílé , žluté, oranžové či červené. Salvia apiana - semena - ks Šalvěj. MOCHNA KŘOVITÁ patří mezi nízké opadavé keře, které se vyznačují značnou. Tento pin objevil(a) Alena Gunčagová.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Původ: Odrůda s bílým květem (Tustin), původní druh dosáhl neuvěřitelného rozšíření po. Květy jsou pětičetné, bílé se žlutými tyčinkami. BARVA KVĚTŮ, bílá až růžová.


Někde je dokonce popisují jako bílé s růžovým přelivem, ale asi bych to tak neviděl - květy . Sněhově bílé kvítka dodají Vaší zahrádce jemnost :) hodí jak soliterně, tak do skupinových. Barva květu ‎: ‎bílá, krémová, oranžová, růžová,. Křovité mochny jsou nezastupitelné v zahradách i veřejné zeleni. Mochny jsou nízké opadavé. Produkt již není v prodeji . Různé kultivary jsou variabilní s květy od bílé až žluté, oranžové a růžové, ale všichni . Celkem v současnosti existuje asi 1odrůd mochny křovité , které se liší zejména barvou květů (různé odstíny žluté, bílé , oranžové, červené) . Původní barva u mochen je žlutá, příp.


Pupkovec kapadocký

Nízký hustý keřík, spodní větve většinou poléhavé. Dlouhá doba kvetení : květen – říjen. Podle kultivaru květy bílé , žluté, oranžové nebo červené.


Je mrazuvzdorná, odolává škůdcům, snese rozdílné půdní podmínky a doba kvetení . Vzpřímený bíle kvetoucí kultivar mochny se svěže zelenými listy. Jsou vhodné do smíšených . Potentilla - mochna křovitá bílá nízká. V barvě je především hojně za-stoupená žlutá, ale odstíny zasahují od bílé až po červenou. Květy pětičetné, žluté nebo bílé , jednotlivé nebo ve vrcholících. Plodem je nažka ( oříšek).


Pupkovec kapadocký

Nová odrůda mochny s jasně žlutými a nápadně velkými květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky