pátek 1. dubna 2016

Kristalon gold složení

Kristalon gold složení

Kristalon Gold 500g - pro univerzální použití - PROHOPO. Unikátní složení - fosforu ve zvláštní formě polyfosfátů SUPER P - dle . Udržuje rostliny stále v . Tato forma je účinější a pro rostliny přijatelnější. Hnojivo má rychlý a viditelný účinek.


Kristalon gold složení

V novém balení s vylepšenou recepturou. Moderní receptura hnojiva Gold obsahuje aktivátor kvetení, což je unikátní forma aktivního fosforu, . Aktivátor kvetení unikátní složení s aktivátorem kvetení - 75 . Mikroprvky s vitamíny pro výbornou kondici rostlin. Složení hnojiva kristalon Gold. Speciální hnojivo s aktivním fosforem SUPER P je vhodné pro všechny druhy rostlin ve Vaší zahrádce – drobné ovoce, zeleniny i . Veškeré informace o produktu.


ES hnojivo, rychle účinné, 1 vodorozpustné, . Další názvy nebo označení. SLOŽENÍ : speciální směs bílé a černé rašeliny, kokosových vláken. Vodorozpustné univerzální hnojivo s. Kvalitní substrát namíchaný rostlinám na míru poznáte podle složení. H3Způsobuje vážné podráždění očí. Pokud jsou stejné, tak můžu použít na jaře gold který mám místo startu.


Usnadní přípravu kapalného koncentrátu. KRISTALON GOLD KG s aktivním fosforem SUPER P má unikátní složení s . Určení: Pro hnojení všech druhů rostlin ve Vaší zahradě – drobné ovoce, zelenina i okrasné rostliny. Podzimní kristalon pomáhá přečkat zimu rostlinám bez větších problémů. Používejte pouze kvalitu originálního .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky