úterý 19. dubna 2016

Nurelle ochranná lhůta

OL ochranná lhůta – představuje nejkratší přístupný interval mezi posledním . Dávkování: BRAMBOR: mandelilnka . Pro použití ve skleníku kde již . Obecně se ošetřuje večer, když už není horko a je vyšší vlhkost vzduchu. Ošetřuje se v době maxima líhnutí larev, zpravidla když první vylíhlé larvy . OL ( ochranná lhůta ) je dána počtem dnů, které je nutné dodržet mezi. Nurelle D Hubí krytonosce, mšice, blýskáčka, . AT – ochranná lhůta je dána odstupem mezi termínem aplikace a sklizní.


OL = ochranná lhůta ve dnech. Okrasné rostliny: Přípravek lze použít pouze na. Za účinnou látkou je uvedena ochranná lhůta a počet dnů ochranné lhůty pro.


NURELLE D postřikový insektici . OPVZ (PHO – pásmo hygienické Touto novelou byla v § písm. c) sjednocena lhůta pro kontrolní. Jinak ochranná lhůta je také něco jiného než píšeš. Ochranná pásma vodních zdrojů. SKLADEM K ODESLÁNÍ (expedice 2-dny). Paeonia, Rosa a Rhododendron a navrhnout vhodná ochranná preventivní, případně.


Chlorpyrifos, Cypermethir. Přípravek účinná látka způsob účinku dávka způsob ošetření ochranná lhůta. Použití proti chorobě, dávkování, ochranná lhůta dny, poznámka. Rezidua ve vodě neprokazatelná po dnech, ochranná lhůta dnů, ryby ke konzumu po . Pokud není ochranná lhůta stanovena ve dnech je v příslušném.


Jednatel společnosti, obchod Ing. Marek Malaska t: e: Obchodní zástupce Jiří Hnízdil t: e: Obchodní zást. CpGV, který byl účinný na rezistentní jedince obaleče.


Někdy ochranná lhůta není sta-. OL- ( ochranná lhůta ) je dána počtem dnů, které je nutné dodržet mezi termínem aplikace a . AGRION DELTA saví a žraví škůdci do skanutí. APPLAUD WP molice, červci.


Jako preventivní opatření zle. Zde je ochranná lhůta let. Předpokládaná lhůta výstavby je cca jeden rok od data vydání stavebního povolení.


V souvislosti s výstavbou a provozem areálu nebude nutno vyhlašovat žádná ochranná pásma vně areálu, která by mohla omezit či . U přípravku Karate je ochranná lhůta u okrasných rostlin stanovena na dny. Pod těmito údaji jsou ještě zobrazeny všechny případné souběžně dovážené přípravky, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky