pátek 29. dubna 2016

Heissner zahradní jezírko pe 1000 l

Heissner zahradní jezírko pe 1000 l

Předurčené zóny pro výsadbu rostlin Další různě hluboké zóny Odolné proti UV záření a mrazu. Svým obdélníkovým čtvercovým tvarem splňují moderní. Přírodně autentická hotová jezírka z polyetylenu s vysokou hustotou (HD- PE ) . PVC zahradní jezírka Vám pomůžeme vybrat a poradíme s instalací. Materiál, PE , mrazuvzdorné. Vodní chrliče a plastiky, zahradní studny, zahradní figurky a trpaslíci.


Zvláštní rozměry jsou k dodání max. PE tvarový rybníček, 6l. Potůčkový systém ECO rovnováhy tvoří naprosto bezpečné jezírko i pro děti. HEISSNER – vše nej pro Váš zahradní ráj.


Prodám používané zahradní jezírko plastové zn. Heissner s příslušenstvím. Toto zboží Vám bude dodáno spediční službou do 2-dní. Vezměte prosím na vědomí, že při doručení.


Ubbink m2314rybníček PE Start 5L altadex. PONTEC PE plastové jezírko 10L (Plastové jazierko 15L). Teichbecken Obi heissner teichbecken rund pe 1l teichbecken bachläufe online kaufen bei obi heissner zahradní jezírko pe 10l nakoupit u obi . Zahradní fontána s čerpadlem Pontec Pondovario 1500.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky