pátek 22. dubna 2016

Sada pohonu pro posuvné brány

NICE ROX6- samostatný pohon pro posuvné brány do 600kg. ROBUS4KIT LOB - sada RB4pro posuvné brány do 400kg s hřebeny a fotobuňkami. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. Puf400Kit - sada pohon posuvných bran do hmotnosti 5kg, 11. NICE ROBUS 6pohon pro posuvnou bránu do 6kg.


Sada pohonu pro posuvné brány

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ PRO POSUVNÉ BRÁNY. Jak nejlépe vybrat pohon pro posuvná vrata a dveře. Tato sada s pohonem Robus3se již nedodává, není ji možno objednat. Jako náhradu vám doporučujeme nástupnický pohon Nice Robus4pro brány s . Kompletní sada pohonu pro posuvnou bránu do hmotnosti až 4kg a šířky průjezdu max.


Jedná se o kvalitní pohon Italského výrobce pohonů s dlouhodobou . Sada obsahuje pohon SLvč. CORE s integrovaným přijímačem . Nejvýkonnější pohon pro posuvné brány. Specializovaný obchod DSTechnik.


Sada pohonu pro posuvné brány

Dálkové ovládání pro garážová vrata, závory a vjezdové brány. Zvýhodněné kompletní sady. Nabízíme pojezdové - posuvné brány , ploty, vrata, plotové dílce, pohony bran. Road4Kit - sada pohonu Road4pro posuvnou bránu do 4kg. Výběr cenově zvýhodněných.


Sady pohonů na posuvné brány. KCE pohon posuvné brány do 5kg, plná sada. Pohony - sady značky RIB. Prodej, dovoz, servis, montáže vratových systémů, pohonů a kování, poradenství, velkoobchoeshop. Akční sada obsahuje: pohon Junior 6– pro brány do 6kg řídící elektronika rádiový přijímač rádiový ovladač kanálový světelná závora maják s anténou . K - sada pohonu pro posuvné brány do 4kg, 1x Robus4(24V, 250W, 400N) , 1x RBA3R1 1x ON2E, 1x OXIR1 pár EPMB, 1x ELDC, 1x EKS - Kovian . ROBUS 400KCE: SADA pro posuvné brány o celkové hmotnosti . Posuvné brány dodáváme též ve vybavení s elektrickým pohonem SIMPLE MOVE 101.


Sada pohonu pro posuvné brány

POHON POSUVNÉ BRÁNY SIMPLE MOVE - sada. ROAD4Kit-KH - sada pohonu NICE s dálkovým ovládáním, fotobuňkami, majákem a hřebeny pro posuvnou nebo samonosnou bránu do hmotnosti 4kg. Set pohonu a pojezdu pro posuvnou bránu Určeno pro sestavení pojezdu a automatizaci posuvné brány.


BX-je navržen pro privátní posuvné . Prodám pozinkovanou posuvnou bránu s el. Cenově výhodná sada pro automatizaci posuvné brány v privátním provozu. LineaMatic BS, série BiSecur Hörmann, sada pro posuvné vjezdové brány. M, pro posuvnou bránu váhy do 5kg, základní sada.


Kvalitní a výkonný italský elektrický pohon BENINCA BULL. LEW LW3sada pohonu pro posuvné brány 6kg. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky