čtvrtek 28. dubna 2016

Modrá hvězda dobřany denní menu

Něco k Dobřanskému pivu a pro začátek…. Dle denní nabídky, 3- . Grilovaná vepřová krkovice marinovaná v Dobřanském pivu, rozmarýnové brambory, 12-. Boloňské špagety se sýrem, 7-.


Restaurant nabízí hostům především speciality staročeské pivovarské kuchyně, poskytuje celkem 2míst a je otevřen denně. Pro pořádání různých akcí je k . Zobrazte si informace a denní menu PIVOVAR RESTAURANT MODRÁ HVĚZDA v městě Dobřany. Nabízíme vám skvělé restaurace a novinky ze světa . Pivovar Modrá Hvězda – Náměstí T. Napálilo nás lákavě znějící denní menu na webu.


Hotel Modrá Hvězda , který stojí na hlavním náměstí v Dobřanech ,. Speciální dietní menu (na vyžádání); Snídaně do pokoje; Bar; Restaurace; Dobrá káva! Prostor pro kuřáky; Obchody v hotelu; Topení; Trezor; Denní tisk . V restauraci nabízíme polední menu , podáváme polévky, … (4). Restaurace nabízí hostům především speciality staročeské pivovarské kuchyně, poskytuje celkem 2míst a je otevřen denně. SPECIALITY,KLASICKÁ DOMÁCÍ KUCHYNĚ, DENNÍ MENU ,MOŽNOST POŘÁDÁNÍ VŠECH AKCÍ,ODDĚLENÝ… více.


Steakové menu s masem podle výběru a lahví vína. Hodnocená nabídka: Dobřanské dukáty na bramboráčcích. Konopí pro léčbu svých pacientů začíná od října využívat Centrum pro léčbu bolesti Fakultní nemocnice Plzeň. U kterých onemocnění se léčba konopím . A nezanedbatelný podíl na tom má i herec Martin Hofmann, který si v seriálu zahrál hlavní roli Luďana. Sdílejte své pracovní zkušenosti se zaměstnavateli.


Přečtěte si recenze na firmu, která vás zajímá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky