pátek 15. dubna 2016

Weber san podhoz

Weber san podhoz

Hmota na bázi anorganických pojiv, plniv a modifikujících přísad. Jako podhoz pro sanační omítkový systém webersan mono. Na vlhké zdivo z různých stavebních materiálů pro . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Suchá omítková směs určená pro podkladní postřik pod sanační omítky, pro ruční zpracování. Suchý minerálny podkladný nástrek so schopnosťou viazať soli.


Weber san podhoz

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. San podhoz - sanační podhoz 25kg. Vyrábí se v přírodní šedé barvě. Výhody: □ podkladní postřik pro . Zobrazit v původní velikosti. A absorpce vody W prostupnost vodních pár max.


Vhodný jako podhoz pro sanační omítkový systém weber. SAN pod sanační omítky kg: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. CE parametry definice výrobku. Proč zakoupit Sanační postřik Weber san podhoz 25kg u nás: Sanační postřik Weber san podhoz 25kg je dostupný přímo na prodejně.


Weber san podhoz

Odpuzuje vodu, je odolný nižšímu . WTA – podkladní sanační omítka. WEBER -PANEL: Užitečné infromace pro projektanty, architekty, developery a investory. Saint-Gobain Construction Products CZ a. Weber , Saint -Gobain Construction Products CZ a. S případnými dotazy nás neváhejte kontaktovat.


Varianty produktu: Weber. Omítková směs pro podhoz Weber. WTA, podkladní sanační omítka. Sanační podhoz pod sanační omítky Weber san podhoz WEBER balení 25kg. Pro lepší a pohodlnější aplikaci doporučujeme nanést postřik weber.


Označení, Množství v balení, Cena s DPH, Jednotka, Množství požadované, Cena za položku s DPH. Očištěná plocha se navlhčí, počká se až zmizí vodní film. Weber Terranova České Budějovice - odběrové místo. Podkladný nástrek pre ručné spracovanie do exteriéru aj interiéru. Podhoz pro sanační omítkový systém weber.


Určený ako podklad pre minerálne omietky a najmä pod tepelne izolačné omietky. Uvedené ceny jsou již včetně slevy a DPH. Jednosložková prášková lepicí a stěrková.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky