pondělí 25. dubna 2016

Kultivátor za traktor bazar

Bazarové zahradní kultivátory skladem. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Tepelný výměník - Elecro G2. Nabídka - Zobrazeno: 252x - Brno.


Kultivátor za traktor bazar

Robustní konstrukce a unikátní design tepelného výměníku Elecro G2 . KULTIVÁTOR MOUNTFIELD MS 16. Výhodou modelu je nízká váha, která je kg. Opravy motorových pil, sekaček, zahradních traktorů, kultivátorů , křovinořezů atd. BS, Stihl, Oleo-Mac- Mountfield , Husgvarna.


Provozujeme bazar zahradní techniky včetně servisu. Nabízíme prodej, půjčovnu, bazar , servis, opravy a školení pro stavební stroje. Dom a záhrada - Mountfield kultivator bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Filip Werner ze společnosti Mountfield. Projděte si inzeráty prodam kultivator na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Malotraktor Mountfield , obdoba Vari, pohon klínovým řemenem, kultivátor , vozík, radlice na orání a proorávání. Pohonná jednotka Mountfield motor Briggs Stration, výkon HP. Nutno vidět, pouze osobní odběr.


Kultivátor za traktor bazar

Kultivátor , malotraktor Mountfield. Bohaté příslušenství: kloubový závěs, brány, vyorávač. Prodám kompletní funkční stroj. Mountfield MS 1 používaný, příslušenství-bubnová sekačka, obracecí pluh, brány, kultivátor. Více informací naleznete.


Vertikutátor prevzdušní trávnik a pomôže mu intenzívne rásť a hustnúť. Elektrické a benzínové vertikutátory s príslušenstvom. Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu, kartáč či radlici. Sněhová fréza, adaptér pro kultivátor Mountfield. SEKAČKA SR-NA MS- Mountfield -UŽ JE PRODANÁ, OSTATNÍ JĚŠTĚ MÁM.


Kultivátor za traktor bazar

HECHT 7je výkonný kultivátor do každej záhrady. Bubnová rotační sekačka TERRA VARI - DAKR . Zahradní nábytek Mountfield.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky