pátek 29. dubna 2016

Tařička výsev

Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Kvete ‎: ‎Kvete od března do června Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina není náročná na. Měsíc výsevu , Únor, Duben . Tařička Zahradní - Červená - semena g. Vyžaduje slunce a výživnou půdu. Její květy mají bílou, růžovou, červenou a modrou barvu. Je původem z horských oblastí jižní Evropy, Malé Asie. Je to nízká trvalka, která kvete polštářovitě.


Patří do čeledi Barssicaceae . Rostliny vypěstované z výsevu jsou nejednotné a nemívají vlastnosti rodičů. Trvalka polštářovitého růstu vhodná zejména na výsadbu obrub, do skalek a do písčitých suchých . Je to trvalka, která je původem z Jižní Evropy a Malé Asie. Dorůstá do výšky až cm. Váš průvodce světem in pěstování. Množení: Jarní výsev na povrch, světlo.


Prodej semene zeleniny, rostlin, květin a bylinek. Velká nabídka osiv a semen jako jsou rajčata, papriky, různé bylinky a další plodiny. Moc se mi líbí tařička , chtěla bych s ní osadit skálu ( :roll: co mám místo zahrady ), ale prý nesmí mít kyselou půdu.


V dubnu a květnu, kdy kvete, vás potěší svými modrými nebo vínovými květy. Doba květu: duben - květen. Jsou to vláha, teplota a hloubka výsevu. Foto: Semeno kukuřice odrůdy Malované hory. Semínka se probouzejí k životu ve vlhku.


Aubrieta columnae), které. Květy tařičky jsou plné a velké, zdálky se vám trs tařiček může zdát jako rozkvétající. Tarička rovnobežníkovitá – RÚŽOVÁ. Buďte první, kdo napíše . Výsev : květen - červenec.


Tařička výsev

Po odkvětu můžeme Tařičku seříznout. Množí se výsevem nebo dělením trsů koncem léta. Pro předpěstování je vhodný substrát pro výsevy a množení s jemnou zrnitostí a příměsí startovacího hnojiva. Před použitím se doporučuje . Rozmnožuje se výsevem , dělením trsů a řízky.


Posledními způsoby hlavně varieta pinokvětá. Semeno se vysévá do pařníku nebo na volný záhon od dubna do . B čtenářů, Třapatkovka nachová - výsev semen. K výsevům vybíráme z různých skupin druhů, které klíčí v rozdílných.


Výhodou pěstování ze semen je, že semena lze zasílat poštou a je možné z nich vypěstovat více rostlin. Zde musíme upozornit, že semena jsou . Jej kvety majú bielu, rúžovú, červenú a modrú farbu. Porostje možno zakládat výsevem , při sklonu nad 10° by se však mělo zvolit drnování.


Tmavomodré kvety úplne pokrývajú rastlinu! Doprajte im dobre odvodnené miesto na slnku alebo čiastočný tieň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky