pátek 29. dubna 2016

Silniční obrubník abo 15 25

Silniční obrubník abo 15 25

V základní nabídce jsou silniční obrubníky rovné, nájezdové, přechodové a obloukové. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST.


O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka, kterou na tyto . Pro terénní a zahradní úpravy nabízíme betonové obrubníky , palisády a tvarovky. Obrubníky se používají pro vytvoření obruby chodníků, dopravních pásů nebo prahů,. BETONOVÝ NÁJEZDOVÝ OBRUBNÍK. Obrubníky parkové (sadové, záhonové) jsou vhodné pro oddělení pěších či zahradních zón. Zahradní obrubníky slouží.


PREFA BRNO - Betonové obrubníky , palisády a tvarovky. Silniční obrubníky obsahující prvky nájezdové a přechodové, které zajišťují plynulý přechod jednotlivých. Zapuštěný silniční obrubník ozn. Difuzér stropní pro 1DS cm bílý rovný Vusion SOLATUBE.


Silniční obrubník abo 15 25

Obrubník silniční nájezdový 50x15xcm přírodní PREFA kód: 2110. Kategorie Obrubníky a krajníky má následující podkategorie: Krajníky Obloukové obrubníky Silniční a chodníkové Záhonové a sadové. BETA BO 10/ 124ks/pal, ks, , 9Kč . ABO 50/ II N nat .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky