čtvrtek 28. dubna 2016

Zahradnický substrát b 70l

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hledáte substrát zahradnický 70l ? FORESTINA Substrát zahradnický univerzální 70l. Veškeré informace o produktu. V naší nabídce najdete také univerzální zahradnický substrát , zahradní rašelinu, mulčovací kůru, substrát pro muškáty i pro pokojové rostliny.


Je vhodný pre rastliny vyžadujúce vyššie zásobu živín, pre presadzovanie a dopestúvanie hrnkových kvetín, stromů a keřů. Nabídka zboží platí od 1. Všechny ceny obsahují DPH. Je vyroben z kvalitních tříděných . Záhradnícky substrát B univerzálny dodá vašim rastlinám všetko, čo potrebujú.


Je vhodný pro rostliny vyžadující vyšší zásobu živin, pro přesazování a dopěstování hrnkových květin, stromů a keřů, s výjimkou kyselomilných rostlin. Všetky informácie o produkte. Kategorie: Substráty a hnojiva. Substrát pro muškáty a balkonové rostliny 40lKč - 1Kčv obchodech.


Zahradnický substrát b 70l

Dekorační borová kůra L Surovinou pro výrobu dekorační borové kůry je kůra z borovice… L , 1Kč. RAŠELINA SOBĚSLAV Substrát zahradnický univerzální - 70l. Soběslav substrát zahradní B 70l. Mulčovací kůra BOROVÁ 70l.


Popis substrátu a složení: Substrát je vyroben z rašeliny,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky