neděle 1. března 2015

Petlice na visací zámek

Bezpečnostní petlice TOKOZ BP Golem. Obyčejné petlice můžeme použít tam kde nejsou. Ať už jsou to petlice pro visací zámek nebo petlice které. MP Rectangular - Klíč pro visací zámek pro energetiku s drážkou.


Petlice bývá opatřena okem pro visací zámek.

Do tohoto sortimentu jsme zařadili uzamykatelné závory, petlice a očka, zástrče, žebříkové, tyčové, nábytkové, . Lisované oko s úzkou koncovkou a visacím zámkem. Sortiment, k němuž patří visací zámky a další zabezpečovací prvky jako jsou závory a petlice nebo stavební a nábytkové kování, se postupem let začal rozšiřovat . Masivní kloubová petlice s protikusem. GOLEM (cena výrobku nezahrnuje visací zámek Golem) (h).


Vám nabízí visací zámky , petlice a závory české značky Tokoz. Vysoká kvalita provedení, příznivé ceny.

Kloubová petlice s protikusem. Vruty do dřeva nejsou součástí . Jednoduchý mechanismus k zavírání menších skříněk a vrátek. Součástí je oko pro visací zámek. Materiál ocel lakovaná na černo . Pětimístný kódový visací zámek. Kategorie: Zámky, kování.


Vysoce odolný odlehčený visací zámek s prodlouženým třmenem. Poniklovaný povrch je odolný proti rzi. Uzpůsobeno pro visací zámek s průměrem oka až 1mm. Obvyklým materiálem pro její. Mx mm, takže stačí již pouze pořídit visací zámek.


Zástrče, petlice , dveřní háčky: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sada petlice a visacího zámku.


Uzamykatelná petlice pro jednokřídlá vrata a těžké dveře.

Visací zámek s petlicí za skvělou cenu 339 . Výchozí záruka měsíců. Některé typy závor jsou již dodávány přímo s visacím zámkem , speciálně . Lodní příslušenství Kování Zámky, dveřní a podlahové kování. Závora se zámkem - uzamykatelná petlice na vrata a dveře Tokoz (2x 2mm). Tato petlice Vám zajistí. Vaše hodnocení: Děkujeme za . Kvalitní visací zámek je základem zabezpečení každého nepravidelně navštěvovaného nebo odlehlého objektu.


Přídavný uzamykatelný mechanismus, který nahrazuje klasický visací zámek kombinovaný s . V dnešní době mají visací zámky širokou možnost využití. Když navíc tvoří kombinaci s kvalitním řetězem a bezpečnostní petlicí , pak splňují ty nejvyšší . Dodávána s otvory pro visací zámek. Litinový zámek s práškovou povrchovou úpravou. Je určena pro visací zámek s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky