úterý 31. března 2015

Grill pub jidelni listek

Jídelní lístek na středomořské hody. Od dnešního dne opět nový jídelní lístek platný na dalších čtrnáct dní. Studený předkrm 150g Tatarský biftek z hovězí . GRILL PUB restaurace olomouc. Věříme, že i vy odejdete spokojeni. Dokonalé speciality i obědová meníčka.


Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page. Hledáte místo pro firemní akci? Zkrátka hamburger, o němž se . Odpolední jídelní lístek plný burgerů a steaků platí od 16:00. Denní menu Grill pub Pod Lipami,Olomouc, včetně otevírací doby,. Podívejte se , co dnes vaří Grill pub Pod Lipami dobrého.


Grilované hovězí maso upravené na medium,cheddar,slanina,volské oko,dresing ,obloha-rajče,cibule,ledový salát a kyselá okurka. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Vítejte v grill pubu GINGILLA, který Vám nabídne široký výběr celosvětových nápojů, domácí.


Grill Pub GINGILLA - restaurace v centru Brna. Kjøkken: Amerikansk, Bar, Grill , Gastropub. BBQ omáčkou a kyselou variací). Nově zrekonstruovaný podnik Restart Pub najdete v Praze na Ostrčilově náměstí.


BBQ , bylinková, HOT), hranolky . Nabízíme kapacitu až pro . Jsme nová restaurace v americkém stylu v Brně. Zveme Vás do nové restaurace Happy Birthday Pub na ulici Kounicova 1. Stračena Pub v Pustkovci. RESTAURACE, KDE VAŘÍME Z. Nově otevřená restaurace Pub and Café Vám nabízí širokou nabídku jídel i nápojů z české i světové produkce.


Tatarák z hovězí svíčkové namíchaný a doplněný o . Kuřecí křídla BBQ se sýrovou omáčkou. Irská pečená žebra ve švestkové . XXL mix gril pro dvě osoby. HOVĚZÍ BIG KAHUNA BURGER (hovězí maso, čedar, slanina, ananas, cilantro majonéza, bbq ) s hranolky a tatarskou omáčkou. Otevřeno od pondělí do soboty od 11:do 24:0 neděle zavřeno. Grilled sausage, mustar horseradish.


Burger s trhaným vepřovým masem, barbecue omáčkou, hranolkami a salátem coleslav, 1CZK. Kousky telecí svíčkové se smetanovými hříbky,. BBQ Jameson nebo pikantní Chipotle marinádě), podávané s grilovací omáčkou, 400g, 15- . We work for the neighbourhood and get what we give. Steak tartare ,,Czech style “ with pcs of toasts – deep fried or grilled. Gouda, lollo bianco, rajče, nakládaná okurka, . Ohnivá masová směs v bramboráku, křen, obloha, 1Kč.


Pečená kachna, dušené zelí, . Vyzrálé hovězí, sýr El Grillo , masité rajče, Aioli z konfitovaného česneku, salát Red Chard).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky