úterý 24. března 2015

Hledík větší nízký

Hledík větší nízký

Tato odrůda hledíku vytváří kompaktní koberce! Osázejte své záhony či nádoby směsí barevných hledíků ! Oblíbená letnička používaná pro výsadbu na záhony, k řezu i do aranžmá (vazby ). Osivo při výsevu nezasypáváme, pouze zatlačíme do substrátu. Pěstují se nízké i vysoké kultivary: nízké nechte vykvést . Balení obsahuje 1semen, výběrová směs barev.


Antirrhinum majus maximum. Popis: Nízká , okrasná letnička, která je vhodná pro výsadbu do . Coronette, Fair, Cheerio Vanity, White Wander. Kompaktní nízká letnička vhodná do truhlíků na balkony nebo do záhonů. Vyžaduje slunnou a teplou polohu. Vyséváme řídce a semena klíčí nejlépe při těplotě . Letnička dorůstající výšky až cm.


Dekorativní rostlina, pestře kvetoucí, vhodná k řezu. Odstraňováním odkvetlých květů se podporuje další nakvétání. Je dobré rostliny hnojit tekutým . Hledík větší nízký Magic Carpet. HLEDÍK VĚTŠÍ HYACINTOKVĚTÝ - SMĚS BAREV.


MAGIC CARPET SMĚS BAREV množství: g výška: - cm. Dostupnost: skladem nízký. Velmi dobře vypadá v kombinaci s nižšími variantami hledíku.


Ukázalo se, že při nízké teplotě v závislosti na provedení bylo příčinou . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Aksamitník rozkladitý LA BAMBA (nízký, oranž.žlutý, pruhovaný) Novinka! Nejhezčí jsou zejména nízké odrůdy hledíků , které se dokážou dokonale větvit,. Mají tvar zvířecí tlamy,.


Semeno při výsevu nezasypáváme. Vzpřímená, na bázi větvená, rychle rostoucí letnička. Má kopinaté listy a klasy dvoupyských, různě zbarvených květů. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Vykvétá velkými plnými květy.


Do nádob a truhlíků s větším objemem zeminy. Drobnější lobelky se hodí do plošných, nízkých výsadeb. Ageratum houstonianum Miller, Little Dorit - bílý, nízký.


Hledík větší nízký

Fiesta Gitana - směs, poloplný, nízký. Nízké rozkladité květy, letnička. TOM POUCE_g - nízký , kompaktní cm.


Bakopa rozložitá (Bacopa sutera diffusa) Blutopia je nízká modrá rozložitá jednoletá. Střecha musela být upravena na velmi nízkou úroveň, a nebyla z vhodné střešní. Drobné opravy, či větší opravy, rekonstrukce a nové elektroinstalace provádíme již od vzniku naší firmy a máme za sebou.


Hledík větší nízký

Kvete od června do srpna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky