pátek 20. března 2015

Dominátor herbicid

DOMINATOR - totalni herbicid skrojen po Vašoj mjeri. Služi za suzbijanje travnih i širokolisnih korova. Sastav: Glifosat - monoizopropilamino sol 480g.


Plodina, Termín aplikace, OL, Dávka, Tank mix, Postřiková kapalina, Poznámka. Borovice, POST, 2-l, 2l, plevele jednoleté.

Rostliny ho přijímají pouze zelenými částmi, cévnímy svazky je pak rozváděn do. Prípravok na ochranu rastlín pre profesionálnych užívateľov. Postrekový neselektívny herbicíd vo forme kvapalného . Zodpovedná za konečné balenie a ‎: ‎námestie. Charakteristika přípravku a jeho použití v lesnictví: Kontaktní systemický vodou ředitelný herbicid určený pro hubení nežádoucí buřeně a plevelů v. V katalogu nemáme podrobnější informace o dominator herbicid 20l.


Dominátor , způsob použití.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Herbicid ve formě koncentrátu pro ředění vodou k hubení jednoletých i vytrvalých plevelů. AGRO Touchdown Quatro je systémový (rozváděný po celé rostlině) listový totální herbicid , určený k. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.


Velice účinný hubič plevele - listový herbicid. Hledáte dominator herbicid ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Opis, Totalni herbicid za suzbijanje rizomskih korova, kao i jednogodišnjih i višegodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova na poljoprivrednim i . Rastliny ho prijímajú výhradne zelenými časťami a asimilačným prúdením je rozvedený do . Vše pro vinohrady a sady, vinařské, sadařské a zahradnické potřeby a nářadí. Vinohradnické a vinařské potřeby, technika a pomůcky eshop OSLAVAN a. Neselektivní herbicid na bázi glyphosatu.


LENTIPUR 5FW je herbicid určený k likvidaci chundelky metlice, psárky… 2. ROSATE TF je systémový herbicíd vo forme kvapalného koncentrátu pre riedenie vodou, určený na ničenie trvácich a. NEŽELENIH ZELI NA TRAVNIKIH in PAŠNIKIH.

Pripravek aktivna snov odmerek uporaba. SL glifosat v obliki izopropilamino soli 46. Ničení plevelů na orné půdě před setím a po sklizni, . Decis Protech ovoce a zelenina ml. Insekticid proti savým a žravým škůdcům. Gladiator je totální listový herbicid se systémovým účinkem.


Hubí jednoleté a vytrvalé plevele i veškerou . Je vhodný pro ničení plevelů na orné půdě před setím a po sklizni , . Goriška Brda, gosenica, herbicid , hruška, . Jedná se opravdu o totální herbicid , takže musíme dát pozor na úlet aplikační . Postřikový neselektivní herbicid se systémovým účinkem pro aplikaci na list, určený k hubení širokého spektra jednoletých a víceletých. Selektivní herbicid s dobrým reziduálním účinkem k hubení většiny dvouděložných jednoletých a některých jednoděložných . Roundup způsobuje rakovinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky