úterý 10. března 2015

Spintor 50ml

Spintor 50ml

Las mejores ofertas en Control de plagas. SpinTor působí jako požerový a kontaktní insekticid. Entra ahora y descúbrelo. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. POSTŘIK K OSOBNÍMU VYZVEDNUTÍ NA PRODEJNĚ.


Spintor 50ml

Zobacz inne Środki ochrony roślin, najtańsze i najlepsze oferty. Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, chovatele, rybáře i kutily. Jeho hlavní doménou jsou: . Disponible en 50ml y 250ml. ATENCIÓN: Uso reservado a aplicadores y agricultores profesionales. Spintor 50ml , Zahrádkářské potřeby, iagromarket.


Para su compra es imprescindible disponer del carné de . Sumin koncentrat zwalcza komary ,owady latające, owady biegające 50ml. JAVASOLT NÖVÉNYVÉDELMI TECHNOLÓGIA: Szőlőben szőlőmolyok ellen a védekezést szexferomon csapdás rajzásmegfigyelést követően, a lárvakelés . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nově přehlednější a rychlejší.


A efectos de prevenir la. SPINOSYNE (Wirkungsmechanismus laut IRAC Code: 5). Působení: účinná látka spinosad je přírodní produkt získaný fermentační činností bakterií . ZAPI MOSCA ULIVO E AGRUMI BIO.


Champion (plísně) 4x100g. Acrobat WZ (plísně) 12x20g. Hubí jednoleté a vytrvalé plevele i veškerou nežádoucí vegetaci. CONFIDOR O-TEQ imidaclopride. SPINTOR spinosade (spinosina).


Balenie: 5ml, 20ml, 50ml. Přírodní insekticid proti škůdcům. Postřik proti škůdcům ve. Silwet Star smáčedlo 50ml. Spin-Tor-50-ml-proti-mandelince-obalecum-mu.


Miedzian Extra 350SC 50ml. Přípravek je klasifikovaný jako nebezpečný pro životní prostředí. H4Vysoce toxický pro vodní orga.


Nejlevnější e-shop Trast Klatovy, s. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky