pondělí 16. března 2015

Hliníkové příčníky

NOVÉ Originální hliníkové střešní příčníky pro Kia Sportage. NOVÉ Robustní lehké hliníkové příčníky určené pro střešní nosiče. Příčníky a podélné střešní nosiče.


Hliníkové příčníky na vozidla vybavená podélníky (hagusy). Příčné nosiče Atera současné řady Signo s hliníkovými příčkami jsou dodávány kompletně sestavené a jsou připravené k okamžitému použití.

Moderní příčníky mají výhradně hliníkovou konstrukci,. Kompletní sestava včetně zámků. Popis: Prodám hliníkové příčníky Thule. Střešní nosiče a příčníky na auto.


Nabízíme varianty v podobě duralu (jedná se o velmi pevné slitiny hliníku ) nebo oceli. Duralové příčníky jsou pevnější, aerodynamičtější a tišší na střeše vašeho . Mě pískaj originál alu příčníky KIA,ale zase jsem je dostal zadarmo a narozdíl od nosičů Thule mi je neukradli,takže pískání neřeším,přidávám . Snadná instalace a demontáž.

Ochraňují střechu před poškozením a splňují . Příčné střešní nosiče jsou montovány buď na hagusy (příčníky na hagusy) nebo jsou uchyceny. Jak si vybrat střešní nosič? Rozdíly mezi ocelovými a hliníkovými sřešními nosiči. Způsoby uchycení nosiče na střechu vozu. Máte dvě možnosti: klasické ocelové čtyřhranné tyče, nebo hliníkové tyče s. U tohoto typu střechy se nachází příprava pro montáž příčníků v oblasti dveří.


Thule ProRide 5a Thule ProRide 5na ocelové nebo oválné hliníkové příčníky , maximální . Uzamykatelný příčník , nosník hliníkové konstrukce, určený pro vozidla s podélnými nosiči (hágusy). Kategorie: Stativy na pozadí Oehling. Vyznačuje se snadným upevněním.


VW střešní příčníky hliníkové - Scirocco. Dostupnost: Na objednávku. MENABO Hliníkový střešní nosič TIGER XL, 1cm.


Jedná se o příčníky italského výrobce F. Luxusní hliníkové příčníky ve tvaru křídla. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.

Provedení s hliníkovou tyčí . Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm ALU- TOP TÜV. HLINÍKOVÉ PŘÍČNÍKY VYRÁBĚNÉ FIRMOU Piccola – M s. Nosič je použitý, ve 1 funkčním stavu, pouze. Půjčovna střešních boxů, příčníků a nosičů kol Praha. Mnohem vylepšenější variantou jsou příčníky ocelové, potažmo hliníkové.


Ty kromě dostatečné odolnosti mají i menší hmotnost. Takže ideální spojení vlastností, . Menabo Dozer, uzamykatelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky