úterý 24. března 2015

Zátkovačka bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Poloautomatická zátkovačka. PRODAM PLASTOVÉ SUDY NA VÍNO 30L a 50L. Koupím ZÁTKOVAČKU na skleněné láhve na víno. Korunková zátkovačka pivních a sirupových lahví.


Stroje - Zatkovacka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Nabízím velice KVALITNÍ zátkovačku na lahve. Jedná se o poctivý železný výrobek, který vám vydrží na věky!


Jednoduchá zátkovačka na korkové zátky standartních rozměrů. Vhodné k uzavírání pivních láhví pomocí ruční zátkovačky. FRIEDERICH,napájení 3V,korky přírodní nebo silikonové. Ruční zátkovačka lahví na korkové zátky, páková, dvouramenná.


Předmět příspěvku: P: páková zátkovačka. Prodávám novou pákovou plastovou zátkovačku Emily s vyměnitelnou . Pokud by měl někdo zájem mohu zprostředkovat výrobu zátkovačky na lahve. Ruční stojanová zátkovačka korunkových uzávěrů vhodná pro rychlé uzavření lahví korunkovým uzávěrem. Součástí balení jsou dvě vyměnitelné hlavy k. Provádíme analýzu hroznů . Adaptabilní pro korunkové . Dom a záhrada - Zatkovacka flias bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Preložiť slovo „ zátkovačka “ zo slovenčiny do angličtiny.


Dodáváme jak samostatné zátkovací mosty určené pro zástavbu do plnících linek, tak i samostatně stojící . Zdravím, neválí se někomu doma nevyužitá zátkovačka na korkové špunty, které by se chtěl zbavit? Děkuji za každou nabídku. Těsnění je vhodné pro pivo, sycené i nesycené nápoje a minerální vody. Bazar výčepní techniky (12) . Zátkování se provádí pomocí.


AROL na AL šroubové uzávěry - zařízení pro aplikci inertního plynu před zazátkováním. Prodám elektrickou zátkovačku , komplet v nerezi. Nabídka - Prodám zátkovačku.


Predám používanú pákovú stojanovú zátkovačku fliaš na korkové zátky. Ideálním řešením je plastový .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky