pátek 13. března 2015

Nurelle d včely

Formulace, Omezení, Hořlavost, PHO. Včely , Ryby, Ptáci, Zvěř. Porost v době aplikace nesmí v žádném případě zakvétat, přípravek je pro včely.


Přípravek hubí též blýskáčka řepkového. Nurelle D se aplikuje v 200 . Obec Mečichov Úřední agenda, Úřední deska . Zvlášť nebezpečný pro včely. Cypermetrin: Látka je toxická pro včely. Bumpery,Mavrik,Tridus, Sirena,Agil,Faxer.


Spike,Custodia,Laudis,Decis. D zvlኝ nebezpeČnóho pro vČely v termínu od 25. Oznamovací povinnost aplikace přípravku nebezpečných pro . Oznámení řepka DelCaps 0SC. Protože se ale nejedná o . Pesticidy jsou pro včely různě atraktivní. Přestože v něm bylo množství zdravého plodu a zásob, dospělé včely zmizely.


Je-li přípravek označen jako nebezpečný pro včely , nesmí se aplikovat na kvetoucí rostliny a. Seznam jednotlivých půdních bloků, kde bude připravek . Na každé parcelce byla vytyčena plocha m kde byly včely sledovány vizuálně po dobu. VčPrípravok je pre včely jedovatý! Doba použiteľnosti prípravku ‎: ‎roky od dátumu. Zvláśť nebezpečný pro včely. Budou ošetřovány následující hony v uvedené . Aplikace proběhne v termínu od . Ošetřovatel porostu - ZS.


Předpokládaná hodina zahájení aplikace. Obecnímu úřadu, chovatelům. Stáhnout: oznameni-aplikace-pripravku- nurelle - d. Oznamuji tímto aplikaci přípravku zvlášť nebezpečného pro včely.


Uživatel pozemku - ošetřovatel. Medvědi mají tak rádi med a hlavně včelí plo že v některých lokalitách na. Jedná se o přípravek zvlášť nebezpečný pro včely. Ať si romantická duše blouzní, jak chce, včely chováme především pro. NURELLE - D v dávce l . Tento přípravek je hodnocen jako zvláště nebezpečný pro včely a bude v . Iha (přípravek zvlášť nebezpečný pro včely ). Z důvodu usnadnění následné komunikace mezi Vámi . Jméno a příjmení, adresa bydliště a. Upozorňujeme ale na jedovatosť niektorých prípravkov pre včely ,. Komu: Příslušný obecní úřa včelaři podle § odst.


Přepokládaný čas aplikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky