úterý 24. března 2015

Starkl zahradnictví

Svázáním trávy zasucha zajistíme, aby dešťová voda nestékala do trsu. Houby, Květiny, Zahradní Cestičky, Květináče , Příroda, Krajinářství, Akvarelové Malby,. Pampová tráva patří mezi okrasné vysoké odrůdy trav.


Starkl zahradnictví

Většinou se pěstuje díky svému vzhledu jako solitéra, např. Okrasné trávy jsou vhodné do všech přírodních partií na zahradě, kde se uplatní svým. Pěstování zázvoru v květináči nebo na zahradě. Aby pampová tráva na zahradě dlouho vydržela, musíme jí zajistit. Nakupujte v našom e-shope tie najkrajšie trvalky a trávy.


Po 4–týdnech je možné ji pikýrovat a po 6–týdnech vysazovat do květináčů. Ja mám s kortadériou pampovou tie najhoršie skúsenosti. Ornamentální Traviny Květináče Rostliny.


Starkl zahradnictví

Velmi vhodná jako komponent do skálek, lze pěstovat v květináči. Vyhledávaná dominantní kortaderie s velkými, máslově-bílými květy. Převislé šedozelené listy jsou až 1m dlouhé. Celoroční výsev semen doma do květináčů , rostlina je mnoholetá. Lze pěstovat v květináči i na zahradě, nicméně snese teploty do - ° C, takže . Choulostivé jsou pampové trávy , které často zimu v zahradě nepřežijí a je lepší je.


Vybírejte takové druhy, kterým se bude dobře dařit v květináči a dalších . V zahradách se umisťuje na viditelná místa jako solitér a nebo v růžovo-bílé variaci. Jsou ale výjimky, kterými jsou vysoké trávy jako například pampová tráva ( cortaderia), které potřebují občas přihnojit, aby si zachovaly bujný vzrůst, a to nejlépe . Trs okrasné trávy v květináči , 150cm. Jinak se nazývá též pampová tráva či kortadérie a patří bezesporu . Dodávám v květináči : K cm.


Tradičné i netradičné okrasné trávy rôznych farieb za skvelé ceny. Vyberte si z našej pestrej. Tráva pampová platné do: 20. Tento pin objavil(a) Alžbeta Jendrálová.


Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Trávy nákup a rezervácia v OBI. BB1OKRASNÁ TRÁVA V KVĚTINÁČI KC: 1. CORTADERIA SELLOANA - PAMPOVÁ TRÁVA. Vytrvalá velmi dekorativní mohutná okrasná tráva dosahující výšky až.


Starkl zahradnictví

Cortaderia selloana golden fantasy - pampová tráva. Tahle tráva se mi také moc líbila ale po přečtení diskuse o ní, jsem usoudila že do toho. Bud je možné jí pěstovat ve velkém květináči (100l) a zimovat v garáži,. Popis: impozantná vždyzelená trstnatá tráva. Je mrazuvzdorná a má ohnuté, na okraji veľmi ostré listy dlhé m. Koncom leta na 2m stonkách vytvára husté . Kortadéria pampová je jednou z najkrajších u nás pestovaných tráv.


Je to vždyzelená trsnatá impozantná trváca tráva s ohnutými, úzkymi dlhými listami. Doporučuju pampovou trávu vzdát a vybrat si jinou okrasnou trávu, např. Semena okrasné pampové trávy v různých barvách - 5kusů Barva: žlutá obraz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky