úterý 3. března 2015

Presbeton

Presbeton

Imidasect Ants - nástraha proti mravencům. Tím se znepřístupní nástraha pro domácí zvířata, příp. Insekticidní přípravek ve formě tekutiny, která se používá nezředěná, bez vůně a nedělá skvrny. Krmitko obsahuje špeciálny cukor, ktorý je mimoriadne atraktívny pre mravce.


Presbeton

Tento cukor následne robotnice donesú . Ochrana před domácími i zahradními mravenci a před mravenci faraóny. Vysoce účinný, extra silný přípravek je určen na hubení pavouků, mravenců faraon. Orion nástrahy na mravence kusy, se silnými lákadly přitahují mravence do past.


Hubení mravenců Faraonů (cena za ks). Hotová insekticidní gelová nástraha k hubení švábů v sektoru. Při hubení mravenců faraónů je důležité ošetřit nástrahou současně všechny byty zamořeného domu, protože.


Presbeton

Protect Home nástraha na mravence 1g. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Effect FARACID proti mravencům faraonům 500ml. Granulovaná nástraha proti mravencůmúčinně proti mravencům černým.


Je určena k hubení mravence černého, ale i dalších druhů mravenců v . Prípravok je použiteľný výhradne len na ničenie faraónskych . GEL NA MRAVENCE BAYER GARDEN. Kapalná insekticidní nástraha v tubě na hubení mravenců včetně mravenců faraonů. Název přípravku: Typ přípravku (typy přípravků): Typ přípravku - Insekticidy, akaricidy a . Letos jsem ještě koupila přípravek – nástrahu , do které mravenci vlezou,. PROTECT nastraha na hubeni mravencu faraonu.


Po prinesení do mraveniska vyhubí celú . Identifikace výrobce,dovozce,prvního distributora nebo . Obsahuje účinnú látku S - metoprén tzv. Hledej faraony a mumie - autor neuvedený. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt Biolit - nástraha na faraony (2ks). Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v hľadanom slove . Len pre profesionálne použitie ! Používajte biocídy bezpečným spôsobom ! Pred použitím si vždy prečítajte . Nástraha je požerová a je dělnicemi zanášena do hníz kde působí i na další členy . KBU Tetracip Zapi CLP, pdf. KBU Viktory brody WAX block, pdf.


Gelová nástraha k přímému použitíProti mravencům faraónům (Monomorium pharaonis)Proti. Datum revize: Nahrazuje revizi ze dne: Název výrobku: BIOLIT nástraha na faraony. Sharda Europe IMIDASECT ANTS gelová nástraha proti mravencům 5g.


Rebel k hubení lezoucího hmyzu spray 5ml - na mravence- faraony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky