pondělí 17. července 2017

Trubač kořenující campsis radicans

This Pin was discovered by H T. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč s rychlým doručením . Bignonia coccinea, Bignonia florida, Bignonia radicans, Campsis . K opoře se přichytává pomocí .

Campsis radicans - trubač kořenující (křivouš kořenující , protiha kořenující ). Kategorie, Popínavé rostliny. Pěstování, Ke správnému růstu mu dopřejte dobře . CAMPSIS RADICANS (L.) Seem. K nám se dostal až mnohem později.


Chcete si rozmnožit trubač ? Rostlina kvete žlutými květy ve tvaru trubky, které mohou dosahovat délky až cm. Objevte nápady na téma Křivouš.

Odtud tedy dostal trubač kořeňující své nevšední jméno. Flamenco (červená), Florida . Jedná se o vytrvalou, opadavou, dřevnatou liánu, která dorůstá výšky až . Tvoří keře s dlouhými výhony, výška až m. Přestože se částečně přichycuje sama svými . Kvete žlutými květy, ale potřebuje k tomu slunce a částečně i pohodu v polostínu. Flava je klasickým zástupcem severoamerických trubačů. Rostlina se přichytává pomocí přísavných kořínků a dosahuje výšky . Je tady nutné jeho hlaví výhon přivést nejdříve k opoře, . Pro tento taxon nejsou bohužel žádné fotografie. Máte-li nějaké, rádi je zde vystavíme.


Pro další informace kontaktujte prosím Danu Holubovou . Liana původně ze Severní Ameriky může. Květy žlutého trubače na Hlavní třídě. Plody žlutého trubače na Hlavní třídě . Doprava: speciální obal - expedice . Zobrazit všechny obrázky.

Slovensky: Trúbkovec koreňujúci. Ruj vlasatá- Cotinus coggygria - jedovaté listy a plody s nebezpečím především . Pochází z jihovýchodu USA. Trubač (křivouš) kořenující.


Tento popínavý keř je vhodný k popínání okolo pergol či plotů. Jeho krásných, deset centimetrů . Plamének alpský (Clematis alpina), polostín, slunce, modré . Prodejní výška: - 5m. Kořenující bujná a mohutná popínavka s temně zelenými složenými listy kvete od července do září .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky