úterý 25. července 2017

Plastové spony na batoh

Není to obyčejná spona , ale má v sobě zabudovanou píšťalku, kompas, nůž a křesadlo. Trojzubec je vhodný na výrobu náramků, tašek i opasků. Spona trojzubec 10mm ČERNÁ, á 1ks.


Plastové trojzubce si můžete u nás vybrat z několika druhů. Rovné trojzubce jsou vhodné na batohy nebo vodítka. Prohnuté trojzubce skvěle sedí na krku, .

Plastová spona na batoh černá, vnitřní průměr 35mm, Elavi. Vhodná na popruhy pro kabelky, batohy, obojky apod. V naší nabíce tyto spony ve různých. Pevná kvalitní plastová spona.


I proto jsme pro vás připravili široký sortiment, který dále dělíme na různé typy spon . V tomto řízení bylo výslovně upustil batoh požadoval, takže QRSSbyl vyvinut pro tuto. Závěs lze ovládat buď tlakem na horní straně spony , nebo vlakem. Skladem modelů od oblíbených značek např.


Sea to Summit, Yate, Mammut.

Jednoduše stačí stáhnout a batoh je pevně uzavřen. Zatažením plastové spony zámek uvolníš a otevřeš batoh. Ve víku batohu je i plastová karabina na klíče. Na našej stránke používame súbory “cookie”, aby sme čo najlepšie využili možnosti a prispôsobili stránku Vašim požiadavkám.


Aby ste využili web stránky s . DMM PORTER batoh na lana je vyroben z kvalitního pevného omyvatelného. Karabiny, poutka či spony umožňují upevnit dva kusy výstroje k sobě. Rozšiřte svůj batoh o další pouzdra se sponami a přezkami z Armedu. Od kvality batohu a umu, jak batoh sbalit, se většinou odvíjí spokojenost cestování.


Jednodenní - batohy, které se používají na jednodenní výlety s objemem okolo 30. Velmi důležitou součástí batohu jsou plastové spony , které se dají lehce . Batoh Aviator L Batoh Aviator s dostatkem úložného prostoru a super řešeným zádovým systémem, který. Nylon, odolný proti dešti. Batoh pro snadné složení jsou popruhy v horní a dolní části na plastové spony. Doplňky a náhradní díly k batohům- máme spony , přezky, stoppery, popruhy, transportní obaly na zavazadla, nosné konstrukce, pláštěnky na batoh , mapníky,.


Doldy pouzdro na bederní pás černá -. Tento batoh je vhodný pro. Zapínanie na kvalitné mrazuodolné plastové mm spony (až do -20C).

Spevnená zadná chrbtová časť. Batoh je možné prať v práčke pri maximálnej teplote 30C. Batoh Rock Emipre model Sherpa byl vyroben jako batoh objemu pro delší. Na všechny plastové díly a spony je použit značkový polyamid UTX-Duraflex od . Rám pro dnes už ikonický americký bojový batoh.


Všechny plastové spony jsou vyrobeny z vysoce odolného termoplastu. Ideálnínbsp;rybářský batoh na víkendové rybářské výpravy. Okrem hlavnej komory má batoh aj špeciálnu priehradku na.


Kvalitní batoh , který pojme . Velmi lehký lezecký batoh Ortovox Trad vám bude držet pevně na zádech a nerozhodí vás v. Přesuňme pozornost na to, co dělá batoh batohem, a tím je nosný systém. Výrazný žlutý zip na přední komoře a žluté plastové spony na ramenních .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky