čtvrtek 20. července 2017

Revizní šachta dn 300

Kanalizační šachty umožňují napojení kanalizačních přípojek,jsou přímé,sběrné. Vytvořte pomocí PP vstupních a revizních šachet Tegra od společnosti Wavin Ekoplastik páteř vašeho veřejného kanalizačního systému. KG 1poklop plný plastový - 5t Dna revizních šachet a uličních vpustí,. DN 31 DN 40 a nyní také revizní šachtu AXEDO 600.


Tegra 42 Tegra 6( revizní šachty ) a Tegra.

DN 3, DN 40 DN 60 a na vstupní . V naší nabídce naleznete KG revizní (kanalizační) šachty o průměrech DN 3a DN. Rám pro rošt kanalizační šachty nebo poklop plastový 300x3RAM300. Neprůlezná kanalizační šachta , vnitřní průměr šachty 6mm, barva. Katalog výrobků – revizní šachta Tegra 6– šachtová dna 50. Hodně konfigurací může mít další využití:.


Přímé válcové hrdlové trouby s int.

ACO Flex-Control PE DN3(pro flexibilní drenážní trubky vkládání prvků a možnost napojení na další systémy (např. revizní šachty ). Nákup bez rizika: dní na vrácení. Domovní revizní šachta o DN 4nabízející díky stavitelné výšce od do m. Splaškové kanalizační revizní šachty pro splaškové vody. DN (mm ) vyklonění otvorů od vertikální osy. Hlavní použití je jako revizní šachta na hlavní řady nebo areálové kanalizace.


D4- pojízdný - nosnost t. REHAU Vám nabízí moderní, čistící, kontrolní a předávací šachtu , která vyhoví všem. Plastové šachty se používají na kanalizačním potrubí jako spádové, soutokové, koncové nebo revizní. MONDIAL kanalizační šachta 3x 3hermeticky uzavíratelná. Software Plastové kanalizační šachty Wavin, od společnosti.


Jako revizní šachty pro přípojky nebo jako silniční vpusti. Již čtvrtým rokem jsou malé revizní šachty RV – Systém OSMA součástí. DN 5je ochranné pásmo m od vnějšího líce potrubí na obě.


Při napojení kanalizační přípojky do revizní šachty může být napojení ve výšce max.

Plastová revizní šachta slouží k osazení čistícího revizního kusu. Osazení plastové šachty revizní prům. Revizní a vstupní šachty.


V rámci výstavby splaškové kanalizace dojde k doplnění revizních šachet pro dešťovou kanalizaci. Prodloužení revizní šachty m hladké DN 4bez hrdla. Plastový rošt pochůzný PP k šachtě 3x 3Technodrain. Zásadní novinkou v sortimentu BETONIKA plus jsou systémové šachty s širokým využitím pro vodovodní a. PP kruhová, DN = 300mm , betonový kryt pro zatížení 3t , 1. Vzorové revizní betonové šachty ( obr.– ), včetně vzorového uložení poklopů.


TEGRA 4dno KG 1přímé. Kontrolní a čistící šachta pro výstavbu silnic a kanalizací. Jedná se o kanalizační šachty kruhového tvaru vnitřní světlosti DN 800.


Monolitická šachtová dna tvoří spodní část vstupních a revizních šachet na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky