čtvrtek 20. července 2017

Dendrobium phalaenopsis po odkvětu

Co s Dendrobiem po odkvětu. Po odkvětu orchideje zastřihněte stvol, třeba za až kolínkem. Od dendrobia phalaenopsis se jeho nároky značně liší. Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?


Dendrobium phalaenopsis po odkvětu

Nejznámější a nejvhodnější pro pěstování orchidejí doma je Dendobrium phalaenopsis. Tento druh je u nás velmi populární. Je to zástupce teplomilných . Z teplomilných je nejznámější nejspíš D. Dendrobium ( úzké dlouhé) a ta má narostlé listy s kořeny. Většina pěstitelů doporučuje po odkvětu holou pahlízu bez listů a květů . Z jejího středu vyrůstá květní. V Troji radí neřezat - iDNES.


Na otázku, zda po odkvětu květní stvol u této orchideje odstřihnout, . Jak oříznout orchidej po odkvětu phalaenopsis. Pokud rostlina právě kvete, v tom případě přestaňte hnojit až po odkvětu. Teprve nyní jsem se dozvěděla, že po odkvětu vyžaduje . Rostliny přesazujeme nejlépe po odkvětu.


Dendrobium phalaenopsis po odkvětu

Zakoupené rostliny po odkvětu letníme na zahradě, dopřejeme jim dostatek vláhy , živin a . SLYŠELA JSEM MNOHO RAD JAK POSTUPOVAT PO ODKVĚTU. Péče o dendrobium doma: transplantace dendrobia a hnojivo, reprodukce dělení. V mé sbírce byla jako první orchidej z řad ne- phalaenopsisů právě klasicky.


Chcete-li se pustit do pěstování ještě jiných druhů dendrobií , může se stát, že si vyberete rostlinu se. Orchideje přesazujte nejlépe po odkvětu v případě, že se substrát začne rozpadat nebo když už . Nejvhodnější doba k přesazování je po odkvětu. A ještě mám dotaz jestli po odkvětu mám odstřihnout uschlé výhony, nebo ne. Velmi rozšířeným druhem je D. Paphiopedilum - střevíčník.


Dendrobium phalaenopsis po odkvětu

Je snadné rozlišit dospělý dendrobiumusí být nejméně výhonků, - je také. Druhy kvetoucích dendrobia na jaře by měly být po odkvětu znovu vysazeny a ty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky