pátek 21. července 2017

Křovinořez om 740 t

Křovinořez om 740 t

Křovinořez OM 7T je stroj pro náročné použití. Výkonný a rychle akcelerující motor uspokojí i nejnáročnější zákazníky. Vrstvou tvrdochromu potažená vnitřní . Těsnění pod karburátor OM 740. Kladka startéru OM 7T.


Křovinořez om 740 t

Om trimmern används pĺ korrekt sätt är. Váha kg, obsah ccm,výkon 3kW. Plus popruhy na obě ramena. Kč) Jen na příklad: Jsem zrovna letos prodával vlastní pilu OM 95. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: kotouč.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . KR- dvoutaktní motor o objemu 47. Vybavenie systémom rýchloupínania, T rukoväťou uľahčuje jeho rýchle zloženie pri preprave a. Druh majetku: křovinořez OM 7T. Technický stav: funkční, neodpovídá podmínkám BOZP. Prodám málo použitý -nevyužitý křovinořez OM 7T je . Název majetku křovinořez OM 7T. Kvalitný výrobok pre profesionálne využitie.


Jak by měl být ten šroub T volnoběhu otáček povolen oproti trysce L? A pak se dostáváme ke vskutku neskrývané reklamě na pily OM. Sice trošku delší rozbor, ale uhodil jste hřebíček na hlavičku, je to blamáž bédy t. Máme taky v práci už asi let OM 7dostává dost zabrat, a stále jede. Mám totiž křovinořez Mitsubishi.


Navod k obsluze krovinorez oleomac 725t - vyhledávání fulltext pomocí vysoké relevance. HT 2 OM 3 OM 4 OS 25 OS 5Ergo, OS 5Ergo, PP 25 PP 27. Master, AM 16 BC 25 BC 28 BC 32. KŘOVINOŘEZ OLEO-MAC 7T VIDEO CHODU NIŽE. PROFI - Špičkový křovinořez určený pro nejnáročnější.


Oleo inzerce Dum Bazos cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky