úterý 18. července 2017

Kudzu účinky

Tahle tráva se mi také moc líbila ale po přečtení diskuse o ní, jsem usoudila že do toho. Bud je možné jí pěstovat ve velkém květináči (100l) a zimovat v garáži,. Celoroční výsev semen doma do květináčů , rostlina je mnoholetá.


Popis: impozantná vždyzelená trstnatá tráva. Je mrazuvzdorná a má ohnuté, na okraji veľmi ostré listy dlhé m. Koncom leta na 2m stonkách vytvára husté .

Je to vždyzelená trsnatá impozantná trváca tráva s ohnutými, úzkymi dlhými listami. Doporučuju pampovou trávu vzdát a vybrat si jinou okrasnou trávu, např. Lze pěstovat pivoňku v květináči na terase?


Semena okrasné pampové trávy v různých barvách - 5kusů Barva: žlutá obraz. Ja mám s kortadériou pampovou tie najhoršie skúsenosti. Pampová tráva (Cortaderia Selloana) se považuje za jednu z nejkrásnějších okrasných travin.


Ornamentální Traviny Květináče Rostliny. Velmi vhodná jako komponent do skálek, lze pěstovat v květináči.

Vyhledávaná dominantní kortaderie s velkými, máslově-bílými květy. Převislé šedozelené listy jsou až 1m dlouhé. Okrasné trávy a kapradiny jsou stále oblíbenější. Choulostivé jsou pampové trávy , které často zimu v zahradě nepřežijí a je lepší je.


Vybírejte takové druhy, kterým se bude dobře dařit v květináči a dalších . V zahradách se umisťuje na viditelná místa jako solitér a nebo v růžovo-bílé variaci. Jsou ale výjimky, kterými jsou vysoké trávy jako například pampová tráva ( cortaderia), které potřebují občas přihnojit, aby si zachovaly bujný vzrůst, a to nejlépe . Jinak se nazývá též pampová tráva či kortadérie a patří bezesporu . Trs okrasné trávy v květináči , 150cm. Dodávám v květináči : K cm. Tradičné i netradičné okrasné trávy rôznych farieb za skvelé ceny.


Vyberte si z našej pestrej. Tráva pampová platné do: 20. Tento pin objavil(a) Alžbeta Jendrálová. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Trávy nákup a rezervácia v OBI.


Pampovou trávu (Cortaderia selloana) je nutné zazimováním chránit proti mrazu a mokru. Svázáním trávy zasucha zajistíme, aby dešťová voda nestékala do trsu.

Houby, Květiny, Zahradní Cestičky, Květináče , Příroda, Krajinářství, Akvarelové Malby,. Většinou se pěstuje díky svému vzhledu jako solitéra, např. Královnu travin, jak je někdy označována pampová tráva (Cortaderia selloana), musíme krýt důkladněji.


Pěstování zázvoru v květináči nebo na zahradě. Aby pampová tráva na zahradě dlouho vydržela, musíme jí zajistit. Nakupujte v našom e-shope tie najkrajšie trvalky a trávy. Po 4–týdnech je možné ji pikýrovat a po 6–týdnech vysazovat do květináčů.


Kortadérie (Cortaderia selloana) – pampová tráva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky