čtvrtek 20. července 2017

Levandule munstead

Polokeř se silně rozvětveným stonkem. Je to polokeř, který je velmi rozšířený v jižní Francii. Levandulový olej s intenzivní vůní se . Vyžaduje slunné stanoviště a propustnou lehčí půdu.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.

Kompaktní vyrovnaná bylina s výrazným tmavě modrým květem. Nádherná fialovo-modrá levandule s intenzivní vůní a zelenými listy. V první zimě po výsadbě . Skvělá jako voňavá obruba záhonů nebo podsadba k růžím, protože totálně odpuzuje mšice! Máte chuť se pustit do mrazuvzdorné levandule také?


Barevné spektrum květů levandule lékařské je velmi široké. Pokud raději pěstujete klasickou trvalku levanduli lékařskou, vyzkoušejte tuzemskou novinku firmy SEMO, odrůdu . Munstead Strain – tmavě fialové květy, v době květu 40–50 .

Rosea, Compacta, Folgate a Munstead. Prodam sazenice levandule , Pouze osobní odběr v Hranicí. LEVANDULE CHODOUŇSKÁ JE Z ŘADY LEVANDULE LÉKAŘSKÉ - ANGUSTIFOLIA MUNSTEAD V BIO KVALITĚ. JSME EKOFRIENDLY A SNAŽÍME SE . Hledáte levandule sazenice? Hebe andersonii Variegata - Rozrazilec.


Oproti klasické levandule má navíc výraznější, tmavě zelené listy. Počet ks na m - ks. Vzdialenosť medzi rastlinami, cm. Hidcote Blue – jasně modré květy. Sentivia Silver – čistě bílé květy.


Stříbrný šperk s výraznou broušenou brioletkou křišťálů Mystic blue quartz 15mm a broušenými rondelkami ametystu4-5mm. Lavender Chodounska is from herbal series of Lavender medical – Angustifolia Munstead. MUNSTEAD BLUE - kompaktní vyrovnaná bylina s výrazným tmavě modrým květem. We are absolutely ecofriendly. Sirup nakoupíte pouze u nás.


Její květy patří k nejsytější modrofialové, která se dá pěstovat.

Rastlina levandule je zelený vetvený poloker, dorastá do výšky až cm. Listy levandule sú dlhé a úzke, majú šedo zelenú farbu. Aby levandula mohla dobře růst, má levandule tři základní požadavky na růst - velmi.


Jako každá bylinka, i levandule má určité nároky. Latinský název: lavandula angustifolia Munstead. Jeden z nejtmavěji kvetoucích kultivarů levandule s ranějším kvetením. Lavandula angustifolia MUNSTEAD STRAIN.


Popis: Keříkovitá trvalka s šedozelenými listy a dlouhými stonky, na kterých vyrůstají květy v klasech. Vhodná na zahrádky, skalky i . Semena levandule vyséváme v únoru až . Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, . Vo vzduchu je cítiť nasládlu vôňu levandule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky