středa 19. července 2017

Thunbergie křídlatá

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Nesnáší nadměrné zalévání. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída . Má však názvů několik, kromě jiných také thunbergie , nebo smatovka křídlatá. Thunbergia alata Bojer ex Sims. K nim se řadí například fazol šarlatová (Phaseolus coccineus), thunbergie kří- dlatá.


Thunbergie křídlatá

Znáte Smatovku křídlatou ? Možná vám tento název rostliny nic neříká, ale jedná se o thunbergii , kterou všichni známe spíše pod názvem . Czech: thunbergie křídlatá. Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Zpět na náhledy fotografií Back.


Tato zářivá kytička zdobila jako jedna z mála zeleň. Smatovka křídlatá , černooká zuzana, thunbergie Susanne semen. Paříž (Francie), park v centru města, pěstovaná 24.


Thunbergie křídlatá

Dorůstá výšky jen kolem metru, tudíž je vhodná k ozelenění menších. Zuzana se pěstuje jako letnička. Slovensky: Tunbergia krídlatá. Acanthaceae - paznehtníkovité.


Tato odrůda- African Sunset je velice netradiční, kvete světle . Pro své oranžově žluté květy s černými. Svoje pekné oranžové kvety rastlina tvorí počas celého leta. Ne, nebojte se, nechystáme na vás nějaký zahradnický špek – naopak. To je přece popínavá letnička s krásným květem.


Má však také jiné názvy například: thunbergie , nebo smatovka křídlatá. ERNOOKÁ ZUZANA - THUNBERGIE - ŽLUTÁod Kč. U paty každé tyče zasaďte několik semen popínavých rostlin, např.


Pochází z Mexika, vyžaduje slunné stanoviště a dostatek živin. Hemerocallis flava Hemerocallis thunbergii Hemerocallis-hybridy 7. Je to drobná kvetoucí liána, kterou můžeme pěstovat také venku, kde kvete na chráněném .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky