úterý 17. ledna 2017

Krouhač zeleniny gastro

Krouhač zeleniny gastro

Krouhač zeleniny je skvělým pomocníkem při zpracování zeleniny a ovoce. Každý krouhač na zeleninu je z kvalitních materiálů. Vybírat můžete dle výkonu.


Vybaven dvěma plnícími otvory. Kulatý plnící otvor (průměr 55mm) pro přesné a rovné krájení . Krouhač je určen pro různé gastronomické provozy - plátkuje, vlnkuje, strouhá, nudličkuje, kostičkuje, hranolkuje. Lze zpracovávat různé druhy zeleniny , ovoce,.


Elektrický krouhač zeleniny a sýrů Gastro. Toto zboží mohou objednat pouze firmy z oboru po zadání platného IČ. Dva plnící otvory: kulátý o průměru mm . Krouhače zeleniny jsou určeny především pro krájení zeleniny a ovoce různých tvarů s pomocí dvou . Zpracovává syrovou zeleninu, ovoce a na speciál. Velký kulatý plnící otvor (průměr 170) umožňuje krájení velkých a malých produktů ve větším množství najednou. Určen pro menší gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování . Velký otvor s rukojetí pro vložení velkých kousků . Zobrazit v plné velikosti.


Krouhač zeleniny gastro

PDF ke stažení Tento sortiment je na poptávku, prosím kontaktujte nás. Sada pěti části, skládány podstavec z . Kupte krouhač zeleniny CLBistro OBDRŽÍTE SESTAVU NA PŘÍPRAVU KOSTIČEK 10XMM ZDARMA. Kategorie: Stroje na přípravu těst, masa, zeleniny. Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tlouš.


Určen pro střední gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné . Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro. Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno . E-shop s profesionálním gastro zařízením. V nabídce RM pomocníků pro přípravu masa a zeleniny naleznete. Nacházíte se v poptávkovém systému.


Ceny výrobků, které zde naleznete jsou ceny základní. Uvedené ceny jsou bez DPH. Vhodné pro školky, restaurace a bistra s max. Elektronický katalog produktů společnosti gastro -zarizeni. Spolehlivý francouzský krouhač do menších provozů s nároky na kvalitní zpracování a výkon!


KROUHAČ ZELENINY A SÝRŮ MKZ-30. Mandolína - tradiční francouzský multifunkční kráječ zeleniny. KARMEB gastro - Rehak Mirek. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky