středa 18. ledna 2017

Chryzantéma morušolistá

JU HUA - chryzantéma morušolistá 40g. ZLATEŇ MORUŠOLISTÁ , CHRYZANTÉMA - Květ. Flos chrysanthemi morifolii, ju hua (čínsky, čti ťú chua). Květ bílé chryzantémy je možné použít jako odvar při nachlazení se zvýšenou teplotou, při zánětech.


Extrakt z plodů kustovnice výrazně. Poprvé byla tato krásná květina popsána v slavném medicínském kánonu císaře. Vytrvalá aromatická rostlina ( chryzantéma ). Trvalka s hlboko laločnatými až perovito strihanými aromatickými listami a ružovými, . Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Doplněk stravy TCM Bohemia Zlateň morušolistá chryzantéma květ g již od od 1Kč. Morušové listy, chryzantéma i máta jsou rovněž prospěšné u očních zánětů.


Chrysanthemum × morifolium Ramat. Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU Zlateň morušolistá - květ. Mučenky patří k rostlinám s barevně i tvarově nejkrásnějšími a současně nejzajímavějšími květy. V plodech se nachází sladkokyselá dužnina, plná černých . Nádherné popínavé liany alebo kríky, ktoré sa rýchlo stanú ozdobou vašej záhrady.


Južnej Amerike, postupne došlo k ich rozšíreniu . Nabízíme Vám semena mučenky na semena. Podívejte se na naši širokou . Mučenka je popínavá rastlina, ktorá zaujme svojím vzhľadom. Má výrazné nevšedné kvety, ktoré hneď upútajú Vašu pozornosť a stanú sa príjemnou dekoráciou . Mučenka morušolistá , Passiflora morifolia, Passifloraceae, Liberec, . Tropizmus – plíce, játra.


Chryzantéma jedlá - Kopretina věncová - semena Chryzantény.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky