čtvrtek 12. ledna 2017

Jak vyhubit moly

Mar To zjistíte v následujícím článku, který je zároveň návodem, jak se zbavit. Potraviny, které jsou napadené moly , jsou znehodnocené, ale při . Rady a tipy, jak skoncovat se slimáky na zahradě! Jak bojujete s moly v šatně či spižírně vy? Feb Začalo vám doma rojení a pořád narážíte na létající moly ? Máme pro vás rady, jak se jich zaručeně zbavit. Apr osvědčených babských rad a prevence: Jak vyzrát na potravinové moly ! May A pamatujte, že byť pouze jednou nošené oblečení již nepatří do skříně mezi čisté oděvy.


Zbytky šupinek lidské kůže a potu jsou totiž pro moly. Sep Ať jste udělali cokoliv, tihle malí motýlci se nedají vyhubit …. Ty ovšem nedonutí moly , aby předtím nezlikvidovali vaše zásoby a dál se nerozmnožovali. Poradíme vám, jak s tímto nepřítelem bojovat a zamezit jeho výskytu. Feb Jak se potravinový mol dostane do bytu nebo domu? Aug Jak proti molům bojovat?


Existuje lapač na potravinové moly , funguje to tak, že to přitahuje . Asi před třičtvrtě rokem jsem koupila ty samolepky RAID na moly a mám pocit, že od té doby. Připadala sem si jak největší prase když mám doma červy :oops: . Máte v šatníku či ve spíži moly , a nevíte jak na ně? Feromonové lapače vás molů spolehlivě zbaví a všechny motýlky odchytí.


Skvěle účinkuje také postřik proti . Translate this page Jan Zavíječe moučného, jemuž se říká také potravinový mol, si můžete přinést domů v pytlíku mouky z obchodu, do spíže se vám ale může dostat i . Zjednodušeně si lidé rozdělují moly na šatní a potravinové, ovšem ta druhá. Přinášíme vám pár rad pro boj s potravinovými i šatními moly. Jul Máme tipy, jak tohoto škůdce zbavit. A jak rozeznat mola šatního od potravinového?


Tento motýlek a jeho larvy poškozují zejména . V uzavřené místnosti dokáží výpary odpařovače komáry vyhubit , při otevřeném okně je. O poznání náročnější je boj s dalším drobným hmyzem – s moly. Pokud ve spíži objevíte moly , můžete se jich s jistotou zbavit jen tak, že pr. V našem článku najdete informace o tom, jak se molů zbavit. Aug Moľa je síce živý tvor, ale k domácim miláčikom rozhodne nepatrí.


Ide o nezvaného hosťa, ktorý vám poškodí šaty a znehodnotí potraviny. Zjištění místa napadení moly je poměrně snazší, protože moli žijí převážně na textiliích nebo kožešinách a navíc dospělci nelétají na velké vzdálenosti. Aug Zavíječe moučného typicky objevíte v mouce, případně strouhance či cereáliích. Nejedná se však o dospělé moly , nýbrž larvy. Aug Způsobů, jak vyhubit moly , je hned několik.


Naštěstí nejde o příliš komplikovanou záležitost. Dali jsme pro vás dohromady populární babské . Jun nevíte někdo opravdu zaručenou radu na to, jak vyhubit potravinového mola jinak než že se odstěhujete? Teror malé nestvůry Jak se město potýká s parazity čtěte ve středeční MF DNES.


Jak vyhnat z domu nezvané hosty a zbavit se veškerého hmyzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky